Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu kasujecie?!!

kumple pija piwo bajeruja laski a ja w domu .... zmuła

Polecane posty

Gość xcc
sluchaj moze bylo im w zyciu ciezko nie neguje tego, ale szkoda mi by ich bylo gdyby byli normalnymi chlopakami, ktorzy staraja sie z tego wybic jak tylko moga, a nie stoja jak beje i gadaja z iloma to sie nie ruchali no to sory na wlasne zyczenie w swoim bagnie tkwi

Gość czemu kasujecie?!!
manekinie, czy ja gdzies napisalem ze chce do domu wracac na czterech kołach ? chce wyjsc pogadac i wypic piwo i tyle. ale do manekina nie dociera. druga sprawa ze zarabiam tak nie od urodzenia tylko od około 2. jak sie zenilem to zarabialem 3 tys. i jezdzilem polonezem wiec majatek to nie był i nie było na co leciec.

Gość czemu kasujecie?!!
xcc - widzisz syty głodnego nie zrozumie. chłopaki nie mieli na ksiazki w podstawowie bo w domu patologia, pokonczyli jakos podstawowki, zawodowki i mieli farta jak nie poszli siedziec biorac przyklad z rodzcow. pracują na budowach ciezko zapierdlaja i wieczorkiem se pija piwko , nie chlaja ze sie taczaja tylko wypija po pare piwek i do domu bo do pracy maja na 7. nigdzienie napisalem ze ktos chodi zarzygany zaszczany czy spi pod plotem.

Nie chcę być wredna, ale jesteś cudownym przykładem na to, że patologia pozostanie patologią. Wolałabym zasuwać w biedronce niż mając Twój pięciocyfrowy dochód reprezentować Twój poziom. A przeszłości współczuję. Na szczęście to środowisko nigdy nie było moim udziałem, chociaż też wychowałam się w blokowisku.

Gość czemu kasujecie?!!
no i zuch zapierdalaj za 2 tysie na kasie i sie ciesz , ja mam 30 lat 3 letniego synka ktoremu juz kupilem mieszkanie (lokata kapitału) i mam kolegow z patologicznych rodzin i sie tego nie wstydze.

Gość xcc
moge ci powiedziec, ze moj chlopak pochodzi z patologicznej rodziny, wielodzietnej gdzie naprawde czasami nie bylo co do garnka wlozyc, ale poziomem odbiega od niektorych swoich kumpli, wiem jaki jest i nawet jak zaczynalam z nim byc to ludzie ktorzy go znali mowili ze dobry z niego chlopak, nie mowie ze jest swiety tez mial swoje przygody z uzywkami, ale umial pojsc po rozum do glowy i sie ogarnac i dostrzec ze takie zycie jest puste na maxa a z kumpli wielkich bajerantow meskich dziwek ma polewke ze w prezencie hiv gratis i nawet jesli chodzi o kobiety byl porzadny chociaz wiele osob twierdzi ze jest atrakcyjny ale po prostu chlopak wiedzial ze chce sie wyrwac z biedy i bagna a nie taplac sie w tym cale zycie a niektorzy tacy sa bo po prostu lubia takie zycie co tu gadac

Gość czemu kasujecie?!!
i co w zwiazku z tym ? ja sie nie wyrwałem ? cos zlego ze chce wyjsc i pogadac co u kumpli słychac ?

Gość czemu kasujecie?!!
spoko typ jak go bawi ze jakis jego ziom czy ktos zlapal hiv.

Gość xcc
no ale jak jestes powiedzmy poziomem wyzej od tych kumpli i bawia cie jakies orgie szmaciarzy no to wiesz...to rozrywka dla tepego ludu

Gość xcc
przewanzie to nie ziomki tylko jakies typy z pracy, a po drugie co ma takiego zalowac, chcialo mu sie jebac z kim popadnie to takie sa konsekwencje

Gość czemu kasujecie?!!
no rozsmieszyła mnie historia, o tej lasce. udzialu bym w tym niebrał ale historia smieszna.

Gość xcc
mi szkoda by bylo czlowieka, ktory zostal przez kogos oszukany i neiswiadomie zarazony hivem, przyklad koles poznal dziewczyne spotykali sie ze soba i mu nie powiedziala i go swiadomie narazila to wtedy owszem nieprzyjemna sprawa, ale jesli typ za przeproszeniem popuszcza parowe kazdej no to tylko beka z jelenia

Gość xcc
czy ja wiem ja jestem wrazliwa na spoleczne tematy i w takich rzeczach biora udzial raczej skrzywieni psychicznie ludzie i to raczej smutne, bo dziewczyna musiala doznawac w zyciu mase upokorzen, normalni ludzie maja zdrowe podejscie do takich rzeczy

Gość czemu kasujecie?!!
ja tam z cudzej krzywdy sie nie smieje , okolicznosci niewazne, czy to menel sie przewroci i połamie czy cos.,

Gość czemu kasujecie?!!
laska mowila ze to lubi i tyle, jeden kumpel powiedzial ze je ruchal nie bedzie bo siura na snietniku nie znalazł to powiedziala ze juz mu nieda nawet jak zechce ... czyli laska jakies zasady ma, no i lubi ten sport.

Gość xcc
Ja sie smieje tylko wtedy jesli wiem ze ta osoba nie ma skrupulow by krzywdzic innych, i tak wyrzadzone zlo zawsze wraca

Gość xcc
w sumie zastanow sie kto lubi takie podejscie czy to babki czy faceci ludzie ktorzy maja skrzywione pojecie relacji damsko meskich czy to wyniesione z domu czy przez jakies upokorzenia czy przez zatracania sie w tym zeby podniesc poczucie wlasnej wartosci bo kazdy tak naprawde potrzebuje milosci a szukanie wszedzie pozadania to zapelnianie pustki

Gość czemu kasujecie?!!
jak chłop ktory sie zaraza od laski hivem (pewnie odsoba zarazajaca nieswiadomoa ze jest chora) krzywdzi ta laske ? z czego tu sie smiec, gosc chcial spuscic z kija i sie zarazil, lipa ja współczuje bo to nieuleczalne i zycie złamane mimo ze i tak jest nieraz ciezkie. fakt ... swiadomosc ... ze jak ktos wypina kazdemu to mzoe cos miec. ale czy lekkomyslnosc moze byc powodem do wysmiewanie kogos ?

Gość xcc
no on jej nie krzywdzi, bo ona go zaraza i jesli ona o tym wie to ona go krzywdzi. tak w ogole jak kochasz sie z zona to mowisz chodz kochanie musze spuscic z kija ?

Gość czemu kasujecie?!!
dostałbym w pysk, przy zonie nawet nie przeklinam.

Gość xcc
no to nie uzywaj takich okreslen, bo inteligentnemu facetowi nie przystoi...