Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukinkot1992

Czy ja jestem dziwny ????

Polecane posty

Gość Sukinkot1992

Mam 19 lat ... Jeżeli popełnię jakieś błędy ortograficzne, wybaczcie mi ... Wróciłem właśnie z klubu ,jestem troszkę najebany i mogę mieć z tym problemy ... Zastanawiam się, co ze mną jest nie tak ... Jestem dość przystojnym facetem, mającym swoje pasje, ale za żadną cholerę nie jestem w stanie znaleźć sobie panny ... Kiedyś byłem starającym się, dbającym o kobietę na której mi zależy facetem. Myslałem, że warto być takim być ... Miłym, poprawiającym samopoczucie, będącym zawsze w pobliżu, gdy jest taka potrzebna. Byłem jednak olewany ... Widząc, że sytuacja się powtarza, uzmysłowiłem sobie, że problem leży we mnie, a nie w kobietach, z którymi się spotykam ... Miałem rację... Po spędzeniu znacznej ilości czasu na studiowaniu książek i szkoleń z tematyki uwodzenia uzmysłowiłem sobie, że nie chcecie porządnych, kochającym Was gości ... Zajęło mi to dużo czasu, ale w końcu zostałem tak zwanym skurwielem ... Odkąd zachowuję się jak "prawdziwy facet" a nie jak cipka, moje powodzenie wśród kobiet znacząco wzrosło... Nie muszę się płaszczyć, nie muszę się starać... Same latają za mną, mimo iż nie zachowuję się jak gentleman, często z nich drwię, mam w dupie co o mnie pomyślą i co sądzą o moim zachowaniu ... Nie jestem jednak w stanie się zakochać ... Będąc jeszcze porządnym gościem - "cipką", pieskiem, murzynem ( tak jak to niektóre z Was zwykły nazywać takich gości) - zakochałem się w pewnej dziewczynie, która nieźle mnie zraniła ... Nie wiem czy od tamtego czasu przybrałem maskę mającego w dupie wszystko cynika czy naprawdę się zmieniłem... Wiem tylko tyle, że mimo umawiania się z różnymi dziewczynami, mimo spędzania z nimi czasu, z żadną z nich nie jestem w stanie się związać... Kurwa ... Dlaczego muszę być w stosunku do Was skurwielem, dlaczego muszę się Wami bawić, aby Wam zaczęło zależeć ?? Dlaczego kurwa nie mogę być miłym, porządnym facetem ?? Zachowuję się jak cham, daję dziewczynom jasno do zrozumienia, że będąc z nimi, będę spotykał się z innymi, a im mimo wszystko zależy ... Co po niektóre chciały się nawet ze mną bzykać ... Mimo iż miałem ochotę, nie miałem serce je wykorzystać... Wiedziałem, że po wszystkim, kiedy po tygodniu, dwóch, kazałbym im spadać, poczułyby się jak szmaty ... Gdzie kurwa mogę znaleźć DOBRĄ kobietę ... Dbającą o innych, okazującą dobroć w stosunku do tych, którym jest ona potrzebna, doceniającą to, że jestem kurwa porządnym facetem. Nie będę pierdolił głupot, że wygląd się dla mnie nie liczy... Nie chcę jednak modelki, "zajebistej sztuki", wystarczy mi normalnie wyglądająca dziewczyna ... No ale chuj... Zależy Wam przecież na sukinkotach, więc trzeba takim być ...

Gość wiercipieta
Pokazujesz innym na siłe a moze wcale taki nie jestes ze traktujesz ich przedmiotowo wiec i ciebie tak traktuja,Mi to sie chce smiac z tych encyklopedi uwodzenia, Olej panne po pierwszej randce Ładnie uczesz włosy itp,itd normalnie zal:) Ty chcesz wartosciowa dziewczyne wyrwac na te pierdoly z ksiazek? Jezeli bedzie to wartosciowa dziewczyna to dostaniesz uryna po głowie i tyle

Gość nknslkacac
jeszcze niedawno miales taka dziewczyne, dla ktorej byles dobrym, milym i wartosciowym mezczyzna. Nie olewala cie , byla szczesliwa ze ma kogos takiego, do czasu kiedy nie przeistoczyles sie w chama. Ona zawsze szczera, opiekuncza, kochajaca dbala o ciebie najlepiej jak tylko mozna ale ty tego nie potrafiles docenic, wolales inne kobiety. I wez tu zrozum faceta?

Gość ale ty
może tobie siętylko wydaje że jesteś przystojny

Gość nknslkacac
miales to czego chciales ale nie potrafiles pokochac i nie dostrezgales tego. wiec to sie skonczylo.

Gość ale ty
a sorry, nie doczytałąm reszty no nie każde są takie głupie że chcąby ich facet je traktował jak szmaty mówisz o gówniarach w twoim wieku za parelat już będzie inaczej

Gość 17 latek strzela
wyproacowanie i to niby najebany tandedtny podryw kafe nolifa na wartościowego misia :O🖐️

Gość prawiczek z warszawy
"wartościowy miś" - ciekawe określenie :)

Gość i już przyzlazł następny
zaraz zacznie pisać jakim to on jest wartościowym i biednym prawiczkiem bo go dziewczyny ignorują a on ma takie dobre serce :O 🖐️ dajcie se wreszcie siana :classic_cool: