Daniel86 62 Napisano 14 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu ☄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Mak zagraj na pierwszej randce lasce to co na początku i możesz wykupywać wakacje dla 2 osób w 2026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Mak zagraj na pierwszej randce lasce to co na początku i możesz wykupywać wakacje dla 2 osób w 2026 Nie szukam laski, ale masz na myśli kawałek z pierwszej strony tak ? Lubię Rockowe ballady i nie tylko Iskra Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimp 0 Napisano 3 godziny temu karbonara fekalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie szukam laski, ale masz na myśli kawałek z pierwszej strony tak ? Lubię Rockowe ballady i nie tylko Iskra Chodziło o wstęp do tej White Roses, nim się rozwinęła piosenka. Bardzo aromatyczne kilkanaście sekundGrasz zdaje się, pewnie umiałbyś tak Ballady Tobie pasują 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu Ta jest fajna... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ta jest fajna... To prawda. Dawno Sylwii nie słuchałam. I bardzo ładnie zrealizowane video. Zostawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimp 0 Napisano 3 godziny temu parmezan spod napletka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Chodziło o wstęp do tej White Roses, nim się rozwinęła piosenka. Bardzo aromatyczne kilkanaście sekundGrasz zdaje się, pewnie umiałbyś tak Ballady Tobie pasują Luzik, fajnie że Ci się podoba Iskra Nie gram na gitarze, bardziej wokal mnie kiedyś dopadł, ale to tylko hobby było. Tobie też, masz taki charakter i muza pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest fajna... Lubię i skojarzyła mi się ta ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Luzik, fajnie że Ci się podoba Iskra Nie gram na gitarze, bardziej wokal mnie kiedyś dopadł, ale to tylko hobby było. Tobie też, masz taki charakter i muza pasuje Mmm.. te serenady włoskie.. Odważny gość. Może i pasuje, ale romantycznością tu Cię chyba nikt nie przebije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: Lubię i skojarzyła mi się ta ... A ta? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Pył na wietrze napisał: Mmm.. te serenady włoskie.. Odważny gość. Może i pasuje, ale romantycznością tu Cię chyba nikt nie przebije. Massimo jest aktorem i muzycznie też jest uzdolniony , ale nie mam aż takiego powera Dzięki Iskra, ale to tylko muzyka nic takiego Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: A ta? Tej nie znałem, a tą znasz ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Spaghetti .... napisał: Tej nie znałem, a tą znasz ? Tak a tą: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Tak a tą: Tak znam, a od tej zacząłem kiedyś go słuchać: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, wimp napisał: fek Specjalnie dla Ciebie krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, wimp napisał: ka ka Skończ ćpać w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 1 godzinę temu ... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 1 godzinę temu Czemu wszyscy cierpią na bezsenność? Czy tylko ja tak mam, że myśli nie pozwalają mi zasnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 1 godzinę temu 5 minut i się kładę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 74 Napisano 1 godzinę temu Też znikam najwyższy czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wimp 0 Napisano 1 godzinę temu tasiemiec italiano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach