Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaik czy co

muszę kupić telewizor, ale jaki?

Polecane posty

Gość gość
Ej najtańszy oled w ME jest za 4 tysie? To nie błąd?

Gość gość
Nie błąd. Potaniała trochę ta technologia

Gość gość
Chodzi Ci o LG OLED 55EG9A7V? On akurat jest w promocji, więc stąd taka cena w ME

Gość droid
ciekawa jestem, czy za prąd faktycznie bedzie mniej, bo tak mnie mąż przekonywał do noweg oleda.

Gość Olsek
Może sprawdź również modele od polskiego producenta Manta? Ja ogólnie mam dwa tv od Manty jeden w sypialni, a drugi w salonie i jestem bardzo zadowolony. Działają dobrze, cena była do przyjęcia, a do oglądania seriali, czy też filmów więcej nam nie trzeba.

Gość Julia12345
Tylko LG !!!

Gość gość
Ja bym brał używany 50" lub jakiś nowy 4k 65". Już na targach pokazywali 88" 8k więc nie warto się pchać w przestarzałe rzeczy.

Gość gość
nie wiem jaki, ale jakbym miał kupować to tylko w media expert, mają duży wybór, na stronie też fajnie opisane wszystkie parametry każdego modelu

Gość dodo
Dnia 27.09.2018 o 22:18, Gość gość napisał:

nie wiem jaki, ale jakbym miał kupować to tylko w media expert, mają duży wybór, na stronie też fajnie opisane wszystkie parametry każdego modelu

i typiarzy w sklepie niezle przeszkolonych

Gość kalmar

Ja zawsze jestem sceptyczny co do wyboru sieci, ale akurat pracownikom Media Expert ufam. Kupiłem jakiś czas temu telewizor energooszczędny, dokładnie PHILIPS LED 50PFS5823. Nastawiony byłem na raczej niewielką inwestycję, bo jeśli spojrzymy na ceny telewizorów teraz to budżet miałem niewielki, bo jakieś 2000zł. Zasięgnąłem porady sprzedawcy, który widać było że się zna, bo wytłumaczył mi to jak prostemu facetowi, w dodatku bardzo dokładnie. No i udało się kupić taniej, a w dodatku po ponad 10 miesiącach użytkowania nie zamierzam się przenosić na inny, mimo poprawy finansów - taki mi wystarcza. Dlatego jeśli ktoś by chciał kupić dobry telewizor to, tak jak wspominali przedmówcy, szybko do Media Expert

Gość Wydra

W media expert mają bardzo duży wybór telewizorów i często jakieś fajne promocje. Ja mam teraz LG LED z 4k i jestem z niego zadowolona. Jak będziesz w sklepie to dopytaj pracowników, powinni pomóc z doborem wielkości i wyjaśnią Ci co jak działa, bo jednak telewizor to dość spory wydatek więc warto, żeby potem się nie rozczarować 

Gość Marzena

Widzę że polecacie media expert. Super bo mam blisko, szukam teraz telewizora a wgl nie znam się na technologii i nie wiem co wybrać. I może też się załapie jeszcze na jakąś promocje dzięki:)

Gość tolo
Dnia 18.08.2019 o 18:41, Gość Marzena napisał:

Widzę że polecacie media expert. Super bo mam blisko, szukam teraz telewizora a wgl nie znam się na technologii i nie wiem co wybrać. I może też się załapie jeszcze na jakąś promocje dzięki:)

przejdz sie a na pewno coś ci doradzą 😉

Gość tolo
Dnia 18.08.2019 o 18:41, Gość Marzena napisał:

przejdz sie a na pewno coś ci doradzą 😉