Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaik czy co

muszę kupić telewizor, ale jaki?

Polecane posty

Gość fsdfds
i co z tego ze nie produkuje ( ale skonczył produkowac telewizory kilka miesiecy temu) , ale modele z 2010 jeszcze sa w sklepach .. Magazyny nie oproznione

Gość llaik czy co
dzięki, potem wglębię się w Wasze poradnicze wypowiedzi, moze coś wywnioskuję :)

Gość zobaczymy
mialem lcd samsunga 42" poszedl na allegro ,miałem tez sony 32" tez poszedl na allegro jest to jeszcze niedopracowana technologia lub tzw czasówka inaczej trwałosc elementów jest obliczona np na 4 lata a potem wszystko powoli siada wiec wiadomo po co to robią zeby kupic nastepny tak samo jest z komórkami itp w tej chwil mam dwa kineskopowe po 32" panasonic kupione za 300 zł kolory super i gwarantuje wam ze spoko przezyją te wasze lcd i led a pobór prądu jest niewiele większy ,monitor do kompa tez mam crt 22" i nie mam zamiaru go zmieniac a jezeli potrzebuje duzy obraz to mam projektor philips 4750 impact z którego mam spoko obraz ok 1 m * 4m i to bardzo dobry a max 300" i jeszcze jedno ja swoje tv naprawię nawet sam a jak wysiądą wasze lcd czy led to naprawa praktycznie jest w cenie nowego sprzętu !!!!!!!!!!!!!!!a matryce lubią się rozklejac ,tracic polaczenia itp z tego tytułu jezdzę dobrym vw garbi a nie jakims naszpikowanym elektronikom samochodem gdzie nawet samodzielna wymiana zarówki moze grozic uszkodzeniem komputera pokladowego i tyle w tym temacie !!!!!!!!!!!1

Gość a ja nieogladam telewizji
wszystko mam na kompie

Gość llaik czy co
naprawdę przydałby się ktoś , kto podjąłby za mnie tę decyzję. postępem technicznym - jak to kobieta - interesuję się średnio ... w rewanżu mogę doradzić w sprawach odzieży i kosmetyków ;-)

Gość llaik czy co
niezupełnie wszytko, poza tym ja przy TV odpoczywam albo ćwiczę, potrzebny dużo większy monitor

Gość wiedząca więcej...
kup lcd/led :D led za 2500zł jest hkm...., poprostu szkoda kasy:D

Gość llaik czy co
do wiedzącej więcej ale co właściwie doradzasz? bo niewiele rozumiem

Gość wiedząca więcej...
że lcd z led , są takie, samych ledów za ta kasę się nie opłaca bo są do bani jak juz chcesz to takie około 10 000zł wtedy to są naprawdę ledy:D i na dłużej "starczą" :D

Gość wiedząca więcej...
kurde drugi link jest nie teges ,ale w tym pierwszym masz wszystko.

Napisz do jakiego sygnalu, to przede wszystkim...jesli analogowa kablowka, to nawet nie kupuj LCD, nie mowiac juz o fullHD, bo obraz bedzie tragiczny. Jezeli nie interesuje Cie pobor pradu, to zdecydowanie plazma...obraz swietny, odwzorowanie kolorow rowniez :).

Gość llaik czy co
no to może plazma jednak, nie oglądam dużo. dzięki :-)

Gość Ekspert Philips
Davetech, Philips jak najbardziej produkuje telewizory, co więcej za rok, pięć czy dziesięć lat nadal będzie to robił:) W ostatnim czasie zmienił się jedynie akcjonariat działu TV Philips. Jednym z akcjonariuszy został TPV jeden z największych dostawców części do telewizorów na świecie ze świetnym zapleczem badawczym, tak więc przyszłość telewizorów Philips jest pewna i jasna jak funkcja Ambilight dostępna tylko w nich ;). Chociaż, fakt faktem w niektórych mediach można było przeczytać informację o wycofaniu się z produkcji telewizorów Philips, co jest totalną bzd nieprawdą. :) Jeśli chciałbyś zadać jakieś dodatkowe pytania, zachęcam do kontaktu mailowego ze mną ekspertphilips.com. Wszystkich pozostałych forumowiczów także zachęcam do zadawania pytań na skrzynkę. :)

Gość RixoN
LCD LG polecam mam 4 lata i sie niepsuje :) -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Gość llaik czy co
a ja się w międzyczasie zdecydowałam na plazme Panasonica :)

Gość harry666
Panas to chyba najlepszy wybór jeśli chodzi o plazmy :) z tym, że nie kupi się plazmy mniejszej niż 40", a szkoda... sam mam Panasonica 50" TX P50X60 w salonie i bardzo sobie chwalę, świetny telewizor do wszystkiego :) w jadalni natomiast trzymamy ledowego Haiera 22" LE22G610CF i również jestem zadowolony. O ile za plazmę musiałem wyłożyć spore pieniądze, to za "malucha" dałem sporo poniżej tysiąca, a ma wbudowane tunery cyfrowe, full hd i sporo różnych wejść. Dla mnie idealna alternatywa, Panas do rozrywki, Haier do wiadomości przy kolacji :)

Gość gość
po co tv, tylko zabiera czas i zzera prad, wystraczy laptop w domu

Gość ezio_oize
a laptop ci nie zjada pradu jak go ladujesz? czasu tez ci nei zabiera? co za ludzie... Haiera le22g610cf co podawal go harry tez moge polecic, kupilismy go do mieszkania studenckiego, ma duza liczbe wejsc i te tunery, do tego full hd, obraz jest ladny i ostry, a co wazne wszystko bylo dosc tanie i bedzie tanie w uzytkowaniu, bo ma tez ecosaving:D

Gość toten8520
ten 22calowy Haier LE22G610CF chodzi teraz na okazjach allegro po 599zł, dla mnie cena rewelacyjna!

Gość gość
Jeśli chodzi o Haiery to ja zdecydowanie polecam 29 calowy model LE29C810C! Większy i niedużo droższy niż ten mniejszy brat (849 zł tylko), a sprawdza się rewelacyjnie na ścianie w sypialni :)

Gość _migotka24_
Szukam małego telewizora, który będzie służył tylko do odbioru darmowej telewizji cyfrowej. Czy podawane przez Was Haiery - te 22 lub 29 cali - będą się nadawały? Cena i rozmiar jest dla mnie w porządku

Gość gość
ja obecnie szukam telewizora do salonu. chcemy z mezem kupic cos porzadnego, ale totalnie sie na tym nie znamy. co byscie zapropoinowali?

Gość gość
Jak się nie znacie to warto przeczytać jakiś porządny test telewizora, my na przykład jak szukaliśmy to czytaliśmy tutaj :) http://nt.interia.pl/testy/news-test-samsung-qled-tv-q7c,nId,2381774 Na prawdę warto bo to bardzo pomocne, my dzięki temu zdecydowaliśmy się na oled i warto było

Gość TycjanTym
No ja właśnie też nie wiem jaki dlatego od pewnego czasu tv oglądam sobie online na telewizja-online net!