Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx83xxxxONtheBest

Brak czucia kolana!!!!! CO to jest??????

Polecane posty

Gość xxx83xxxxONtheBest

Witam!!! Od wczoraj nie czuje od połowy kolana do poniżej jakieś 7cm. Kolano nie jest sine, delikatnei zimniejsze niż drugie jednak to bardzo mała różnica. Mogę je ściskać, szczypać nie czuje bólu. Dodam, iż kolano jest już od 6mc uszkodzone, w kolejce na operacje. Jednak nic takiego nie miało miejsca.... Dodam, iż mam nadciśneinie, wysoki cholesterol. Ale nie sądzę by był to zator bo niby skóra robi się sina, różnica temperatury jest duża.

Gość niezbyt
ale co my mamy Ci tu napisać? przecież to trzeba być lekarzem zeby cokolwiek stwierdzić weź Ty się stuknij w czoło a potem idź do lekarza

Gość xxx83xxxxONtheBest
znając lekarzy oleją to..... tym bardziej, iż zlikwidowano nocne dyżury na prezychodniach i trzeba na pogotowie iść a oni są wykończeni ludźmi z błahostkami co 5 przychodzącymi....

Gość niezbyt
to nie wychodź póki Ci nie pomogą oni mają wszystko w dupie, ludzi cieżko chorych tez mają w dupie, wiem bo znam pracujących w pogotowiu, zostaje Ci tylko dręczyć aż Ci nie pomogą

no wiesz... jednak brak czucia to chyba nie jest drobnostka... tak myślę, ale nie wiem, co by to mogło być... jakiś ucisk na nerwy, ale to jakby spuchło od czegoś, to by mógł nastąpic... pewnie jest to związane z jego uszkodzeniem, może tak wyglada, gdy to uszkodzenie czeka... może się jakos poglębia i dlatego? nie wiem...

Gość xxx83xxxxONtheBest
szkoda że dopiero od poniedziałku ubezpieczony jestem..... tak poza tym to raczej nic poważnego... może poczekam do poniedziałku.... sam nie wiem fakt, żę jest uczucie jak by to było nie moje. Dziwne bo jak ściskam ciągnę nie boli nie czuje a gdy za włosy pociagne to czuć lekki ból...

Gość xxx83xxxxONtheBest
Nie ma tu kogoś kto pracuje w medycynie????

Gość grgdgghddshhdhhsd
ok ale nie wiem czy meczyc lekarzy z soru czy poczekac do poniedzialku i pjsc do lekarki rodzinnej przy okazji z tym..

Gość grgdgghddshhdhhsd
TO JAK TRUĆ LEkarzom z pogotowia czy czekać???? smama nie wiem