Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kerra

Tęsknota

Polecane posty

Minęło 10 miesięcy od rozstania, a ja ja ciągle tęsknie, płaczę i myślę. A on? On ma swoje własne życie, on ma inną a ja ja już jestem nikim. Już nawet nie mamy kontaktu...

a kto ten kontakt urwal ty czy on? i jak wygladala wasza relacja, moze chodzilo mu tylko o sex? jesli tak to zapomnij o gnojku nie warto myslec....

Myliśmy razem 2,5 roku, więc nie chodzilo tylko o sex. On zerwał kontakt, a nie ja... Ja nie chcę się narzucać bo wiele razy to robiłam i nic nie dało :(

Nie zawracaj sobie nim mysli wyjdź do ludzi ,na spacer spotkaj sie z przyjaciółmi ,a nie siedź przed monitorem. Widzisz sama, że on ma juz własne życie i nie warto tego rozpamiętywać.

nie odzywaj sie do niego, jesli jest mozliwosc zeby on widzial albo zeby do niego doszlo od waszych wspolnyh znajomych info ze nie placzesz po mnim, baw sie ile wlezie jesli wroci nie przyjmuj go odrazu z otwartymi ramionami.... badz soba pamietaj facet nie jet nasza noga ani reka jet ich mnostwo i sa oni tylko fragmentami naszego zycia.

Gość przytul mnie...........
ja tez tesknie:(

Mam znajomych, spotykam się, tylko pomimo tego, ze byywam na imprezach to o nim mysle non stop ;/