Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnotka czarna

stres przedślubny czy co ??:(:(

Polecane posty

Gość czarnotka czarna

za nie całe dwa miesiące biorę ślub z moim ukochanym. Przyspieszyliśmy ślub decyzja o dziecku, które już jest w drodze:) Bardzo czekaliśmy na nasze maleństwo i ja nadal czekam... wiem że mój luby też tego chciał ale teraz hmm?? ciągle się kłócimy :( nie wiem czy to przez te nerwy teraz czy co :( ja jestem strasznie nerwowa i drażliwa z powodu ciąży potrafię popłakać się o dosłownie wszystko :(:(:( Jest też tyle do załatwienia że prawie codziennie dochodzi między nami do małej sprzeczki. na szczęście po około godzinie wszystko mija i znowu jest fajnie ale ja się obawiam tego :( Ale dodam też że jestem pewna na 10000% że mój facet jest tym jedynym... też mieliście takie nerwy przed ślubem??

Gość czarnotka czarna
gdybyś miał/ a trochę oleju w głowie to by nie trzeba było pytać co to znaczy i w jakim celu zostało użyte w tekście ;] A jeśli coś Ci się nie podoba w sposobie pisania moich postów to proszę o opuszczenie tego tematu! Aha i jeszcze jedno idiota czy też idiotka to TY! :)

Gość czarnotka czarna
jedni to naprawdę się dziś gorzej czują ;)

Gość moderatore forrrume
Wypad z tym gównem na ślubne albo ciążowe!

Gość Aga.......25......
Nie przejmuj się, to na pewno stres i hormony ciążowe Ci dodatkowo buzują. Nie stresuj się dizewczyno i wyluzuj, wszystko będzie dobrze a nie ma sensu sie niepotrzebnie nakręcać. Zróbcie razem z narzeczonym coś miłego, coś co razem lubicie, wyjedźcie gdzieś na weekend może, albo chociaż obejrzyjcie jakiś fajny film. Jak się zaczynasz denerwować to weź kilka głębokich oddechów i pomyśl sobie że nerwy nie mają najmniejszego sensu. Życzę udanej zabawy, dużo szczęścia i zdrowego dziecka:)