Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Traveeeeel

Mój mąż zamiast spędzić ze mną czas woli iść na mecz. Mam już tego powoli dość

Polecane posty

Gość Traveeeeel

Witajcie jestem w 31 tyg ciąży cały czas siedzę w domu bo mój mąż pracuje a jak przyjdzie niedziela to on woli pojechać sobie na mecz nisz spędzić ze mną ten czas. Jadąc na mecz zabiera mnie ze sobą do swoich rodziców i siedzę tam z nimi ;/ juz mi się to uprzykrzyło ;/ Teraz jest ładnie ciepło... chciała bym pojechać gdzieś nie daleko nad zalew albo jeziorko i posiedzieć... a nie w niedziele jedno i to samo ;/ Na początku mi to nie przeszkadzało bo myślałam sobie że jemu tez się coś należy że po cąłym tygodniu pracy może się rozerwać i pobiegać a to akurat mu się przydaje bo mu brzuszek zaczyna rosnąć. No ale bez przesady... Co będzie jak urodzę ? to samo... mnie zostawi samą w domu z dzieckiem albo znowu zawlecze do teściów i będę tam siedzieć z nimi jak bym męża nie miała ;/ Czy uważacie że przesadzam ?

Gość jjjjooppoo
co za durny koleś - nie dorósł do bycia mężem tym bardziej ojcem

Gość Nie wydaje wam się dziwne
że nagle w jednym dniu ktoś zakłada podobny temat jeden za drugim??

Gość Traveeeeel
Taki sam temat ? Możesz mi podesłać link ?

Gość poiuytrew
a co ma siedziec z wiecznie marudzącą żoną? bez przesady, każdy by zwariował

No to zaplanuj coś na dany dzień i poinformuj go, że wtedy i wtedy jedziecie do kina, do restauracji, na zakupy.. cokolwiek.. Postaw go przed faktem dokonanym, a jak będzie marudził, że mecz, że tamto, sramto, owamto, to powiedz mu stanowczo, ale spokojnie, że nie po to masz męża by samotnie się włóczyć, a mecz nie zając nie ucieknie. I już. Ja bym tak zrobiła.

Gość poiuytrew
oj tam takie rady jej dajesz...najlepiej niech pomarudzi na kafe

Gość muuussmilk
wiecznie marudzącą ? puknij się w łeb Przecież ona teraz potrzebuje wsparcia zresztą nie tylko teraz Spróbuj z nim porozmawiać na ten temat może zmieni swoje postępowanie skoro zdecydował się na żonę i na dziecko to powinien ten czas spędzać z tobą a nie latać jak kretyn za piłką (bo rozumiem że gra?) i spędzać ten czas z kumplami a ciebie wytransportować do teściów ;/ dla mnie to nie jest normalne ok rozumiem raz na jakiś czas ale nie co niedziele

Gość idź do pracy wielorybie
myslisz że facet nie ma nic ciekawszego do zrobienia tylko bedzie siedział z toba i patrzył jak tyjesz?:o

Gość opieka społeczna mops
może idz do roboty

Gość muuussmilk
właśnie toksyczne babsko dobrze ci radzi

Ja mam dokładnie tak samo :) Tylko, że ja 23 tc. Mój też cały dzień od rana do wieczora w pracy a przy wolnej niedzieli mecz. Ale powiem Ci, że teraz mi to n ręke nawet. Zjemy obiadek i on sobie leci na te dwie godzinki popatrzeć a ja odpoczywam :) Potem on wraca zadowolony i mamy jeszcze kupę czasu dla siebie. Wtedy jedziemy do kina, na zakupy czy gdziekolwiek gdzie ja mam ochotę :) Wg mnie można wszystko pogodzić tylko potrzeba kompromisów. A jeśli mu powiem, że nie zgadzam się na mecz "bo nie" to grzecznie zostaje w domu (bo przecież nie musi być na stadionie co tydzień) i czeka z jakim pomyslem ja wyskocze.

Gość hdjdjdjdj
Wiekszosc facetow tak naprawde chyba nie wie, co to znaczy byc mezem i ojcem... Mysla, ze nadal ich tryb zycia bedzie taki, jak za czasow kawalerskich... Tylko swoja mamuske zamieniaja na zone, ktora tak samo jak matka ma prac, sprzatac, gotowac, potem zajmowac sie dzieckiem/dziecmi a wielki pan moze robic, co sie mu podoba.... Obserwuje teraz mlode malzenstwa i doszlam do wniosku, ze najlepiej byc wiecznie para, nie brac slubu, nie robic dzieci- wtedy facet sie stara o kobiete, a jak juz slub, dzieci sa, to wszystko sie wali...Kobieta staje sie dla mezczyzny tylko sluzaca i darmowa dziwka, ktorej zdanie sie nie liczy...

Gość madeline2311
masz racje

Gość a ja powiem wam tak
faceci traktują was jak darmowe dziwki bo tak się zachowujecie, zaciążycie to do pracy nie pójdziecie byle się zwolnić i siedziec w domu, to za co ma was niby szanować?:o za to że siedzicie w domu i tyjecie??:o jasne że facet woli wyjść z kolegami, a nóz pozna kogoś fajnego

Gość hdjdjdjdj
Jak to za co ma szanowac? Za to, za co przedtem, a teraz szczegolnie za to, ze nosi dziecko w brzuchu i ze je urodzi. I brac sie za siebie pseudo-mezowie i pseudo-tatuski. zrobic dzieciaka tak, ale na tym sie konczy, bo powtarzam po raz drugi-wiekszosc facetow nie dorosla do malzenstwa i dzieci ! Gdyby byli tyklo w zwiazku niesformalizowanym, to dupa by srali przed baba, zeby ich w trabe nie puscila (jesli taki kocha dana dziewczyne) a po slubie, to juz uwazaja ze starac sie nie trzeba o kobiete, bo przeciez juz jest ich i mozna pokazac swoje prawdziwe oblicze, zadac obiadkow, calodobowej opieki nad ich dziecmi i zero sprzeciwow-a do tego zycie kawalerskie w pelni :P

Gość hdjdjdjdj
A to chyba normalne, ze kobieta w ciazy tyje... no tak, ale taki fagasik sie dziwi wielce i oczekuje, ze dziewczyna/zona w ciazy bedzie nadal seksbomba- i wara, jesli nie, to wtedy ma kobiete w nosie. Co za idioci teraz na swiecie z tych facetow...