Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikusia89100

co powinnam zrobic??

Polecane posty

Gość Mikusia89100

Witam mam taki problem prosze o rade. chodzilam z chlopakiem ponad 3 lata bylismy juz zareczeni i nagle wszystko sie zepsulo mozna powiedziec ze oboje bylismy temu winni, po miesiacu on juz mial nastepna dziewczyne ja spotykalam sie z roznymi chlopakami a teraz jestem juz pol roku z jednym i byly do mnie zaczal sie odzywac zeby wszystko naprawic zeby bylo jak dawniej a bardzo sie kochalismy i kazdy uwazal nas za idealna pare nawet po rozstaniu mowili ze i tak sie zejdziemy bo jestesmy dla siebie, i teraz jest taka szansa i nie wiem co robic dawne uczucia wrocily i nadal mi zalezy ale boje sie tez troche zaryzykowac bo zostawie tego co mam a jak po czasie z tamtym znowu mi nie wyjdzie? a szukam zwiazku juz na stale... co robic? co byscie zrobily na moim miejscu??

Gość Mikusia89100
byl powod mozna powiedziec ze zapomnielismy w pewnym sensie o sobie chwilowo, on sobie zaszalal a ja zrobilam to samo zeby nie byc dluzna nie mowie tu o zdradzie

no tak bardzo dojrzałe zachowanie... coś mi się wydaje że jeśli wrócisz to prędzej czy później znów któreś z was zaszaleje.

Gość Mikusia89100
co mam rozumiec ze mowisz bardzo dojrzale zachowanie??????

Gość Mikusia89100
ale rozmawialismy i obojgu nam zalezy juz tylko na normalnym powaznym zwiazku

Gość Mikusia89100
ja jestem siebie pewna tylko nie wiem czy jemu w 100% bede umiala zaufac o to chodzi, na ta chwile mu wierze widze ze mu zalezy