Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgs

Syn chce oddzielnego mieszkania!!! W domu ktory buduje...

Polecane posty

Gość sdgs

Jestem w trakcie budowania domu. Planuje miec malutki domek, z salonem-kuchnia-jadalnia-lazienka i ubikacja na parterze, na pierwszym pietrze 4 pokoje, lazienke i ubikacje. Syn domaga sie by w tym domu zrobic mu jeszcze oddzielne mieszkanie - 3 pokoje-kuchnia i lazienka z ubikacja. Co wy o tym myslicie??? A buduje ten dom, tylko dzieki wygranej ktora wygralismy 3 miesiace temu.

Gość pal ale ogranicz się do kilku
jak cię stać to czemu nie

Gość sdgs
Syn ma 19 lat. Ja buduje ten dom dzieki wygranej w totolatka 3 miesiace temu. Ja i moj syn oboje zlozylismy sie na totolotka. Na poczatku on mial plany ze kupimy dwa oddzielne mieszkania ale nie zgodzilam sie na to, bo po co ma sie wyprowadzac jesli jeszcze sie nie ozenil. Normalny czlowiek idzie z domu dopiero wtedy jak zalozy rodzine. A on stwierdzil ze w takim razie chce miec wybudowane oddzielne mieszkanie w domu, ewentualnie mowi jeszcze zeby wybudowac dom blizniak.

Gość pal ale ogranicz się do kilku
jak obydwoje się złożyliscie na kupon to kasa na dwóch. to chyba normalne.

Gość karolina249_wz
To zrob tak jak syn Ci mowi. Ja sobie niewyobrazam inaczej. Dla mnie zapewnienie przyszlosci i dobrego startu dla dziecka to podstawa. Bedzie mial za pare lat rodzine, dzieci i co ma sie tulac po wynajmowanych mieszkaniach? Skad wiesz jaka bedzie mial sytuacje zyciowa? Niech ma ten swoj kącik - teraz tam sam mieszkac nie musi ale kiedy bedzie mial juz prace i bedzie sie w stanie sam utrzymac czemu nie ??

Gość karolina249_wz
a jesli zlozyliscie sie razem na totolotka to jak najbardziej jest to wasza wspolna wyggrana i decyzja.

Gość ha ha ale jaja
zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami. skoro dolozyl sie do kuponu to wygrana tez nalezy do niego wiec ma prawo decydowac na co chce przeznaczyc te pieniadze. a swoja droga to bardzo rozsadny chlopak, mysli przyszlosciowo

Gość LunaLunaLuna
zaloz jeszcze z 20 tych topikow wariatko!!!! na kazdym dziale juz napisalas:O

Gość karolina249_wz
zgadzam sie ze rozsadny - a to rzadkość. Inni by woleli kupic sobie fure, kompy , Xboxy oraz wydac na imprezy;)

Gość smutna (nie)panna mloda
gluoie provo