Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś to przeczyta... :(

Boże! im bogatsza osoba tym większa sknera... laska z prywatnej uczelni...slucha

Polecane posty

najpierw na urodziny chciała wynając klub, pozniej jakoś wyszło że może w plenerze - w lesie- okazało sie że bedzie mniej niż 10 osob to po co do lasu . w końcu staneło na tym że u niej w wynajmowanym mieszkaniu , ale teraz stwierdziła że klub ,i co najlepsze : " pomyślałaś o tym, ile musiałabym wydać na domówkę bo oczywiście nikt nie przynisenie swojego alko bo to w koncu urodziny więc to ja musze wszystko postawić" szok... tego sie nie spodziewałam..chyba normalne że jak sie robi urodziny to sie kupi ze 2-3 flaszki troche czipsów i jest miło... to jak mamy przyniesc flaszke to może juz bez prezentów?! szok jak można byc takim skąpcem? dodam że laska mieszka w willi , stać ją na prywatną uczelnie , nie pracuje, bierze kase od rodziców, co tydzien kupuje nowe ciuchy, buty, wydaje 300zl lekką ręką i jeszcze dostała 30 tys. na motor którego nie kupiła...

Zasadniczo ludzie rozrzutni rzadko kiedy są bogaci, bo...no własnie rozpierdalają kasę na prawo i lewo. Logiczne, prawda? :p

syl - wypier.dalaj WIElbiciel - ale ja znam ludzi którzy są bogaci i hojni , biedni i szczodrzy...ale być tak bogatym i skąpym to jest obrzydliwe a wrecz obŻYDliwe...żydostwo po prostu... ja jej kiedys obiad postawiłam :o a ona ode mnie ciągle 'daj gryza , daj łyka' biedniejsze osoby mają wiecej honoru

powiedziałam jej w końcu że jak nie chce to niech w ogole nie urządza tych urodzin bo skoro ma to jej przynieść tyle szkody materialnej i duchowej to niech sobie daruje ...masakra już mi sie nawet nie chce isc...inna kolezanka, biedniejsza od tej zrobiła urodziny ugotowała dla wszystkich, podala alko, itp i nie robiła afery...a ta jaka ksiezniczka pier&dolona ... ciągle mnie pyta jak ja sobie to ywobrażam i najchętniej mnie by zaprzęgła do roboty a mamy teraz sesje i zależy mi na dobrych ocenach!! jej najwyrazniej 2 i 3 wytsarczają!!!

Gość no coz........
w sesji jej 2 wystarczaja? :D to malo wymagajaca musi byc :D

nie to nie prowo! miała 2 ale zdawała w drugim terminie na 3 :o więc średnia z tych dwóch ocen to 2,5 bo tak u nas liczą. jak zdasz w pierwszym terminie na 3 to masz 3 a jak w drugim to 2,5 chyba że nie pisałeś peirwszego

Gość ldsmkfwepojgkm,b
Ona nie jest bogata tylko jej rodzice viec sie nie dziw.

Gość no coz........
to na chuja ona w ogole studiuje jak ma takie aspiracje? :D glupia panna na utrzymaniu bogatych rodzicow - zalosne to :O

najlepsze jest to , że ona mówi że jest bardzo ambitna - raz poprawiała jedną tróje z kolokwium na 5 ...chodziła 3 tygodnie za kobietą aż dostała w końcu tą piątkę :o ale na egzaminie to nawet 4 nie dostała ani razu...

Gość zaklopotanass
najpierw napisalas ze urodziny maja byc w jej wynajetym mieszkaniu a pozniej ze mieszka w willi?

Gość wwkeje
Zazdroscisz jej i tyle jak cie wkurza to sie z nia nie zadawaj!!!!!!!

w willi mieszka w swoim miescie rodzinnym a tu gdzie studiuje ma wynajmowane mieszkanie chyba łatwo sie domyslec :) wkurza mnie ale ma też kilka pozytywnych cech np jest zabawna, w miare ogarnieta

Gość sprzątaczkaa
co studiujecie?:)

pedagogke

astrologię

Gość sprzątaczkaa
pedagogikę prywatnie? tego jeszcze w kinach nie grali;)