Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody i niedoswiadczony

jak odebrac takie zachowanie dziewczyny

Polecane posty

w skrocie: zaprosila mnie kolezanka na koncert, pojechalem, na miejscu okazalo sie za przyjechala ze swoim ex-chlopakiem, pokazujac tym samym ze ma mnie w doopie 🖐️ mimo ze widzielismy ze wczesniej raz, gdzie sytuacja rozwijala sie dobrze, tutaj migdalila sie z tym kolesiem, mnie traktujac niemal ze neutralnie, ja tez bylem bardzo chlodny i na koncercie zajalem sie jakas inna dziewczyna 🖐️ myslalem ze to koniec tej znajomosc, nic jej co prawda nie powiedzialem, ale wrocilem do domu i nie odezwalem sie ani slowem do niej. tylko ze ona od kilku dni wypisuje do mnie smsy, co porabiam, informuje mnie co ona robi, pyra kiedy sie spotkamy - na moje sugestie ze: kto wie, moze za rok, ona odpisuje ze ma nadzieje ze wczesniej o co tej lasce biega, bo kompletnie nie rozumiem

dzieki za rady :O

Hmmmm dziwna sytuacja ;/ szczerze powiedziawszy to nie rozumie jej zachowania;/.Może chciała wzbudzic w Tobie zazdrość albo się poprostu bawi Tobą bo wie co do niej czujesz :(

ale ja do niej nic specjalnego jeszcze nie czuje, dobrze nam sie rozmawialo, byly pieszczoty, ale ja bardzo dobrze potrafie udawac obojetnosc, na tym koncercie tak jak pisalem zajalem sie jakas inna dziewczyna podczas gdy ona migdalila sie z tym eksem ( swoja droga totalna pierdola ten chlopak ). aha, moze jescze wazne jest to ze ona mysli ze ja mam dzieczyne, podczas gdy jestem w bardzo luznym zwiazku, ale niespecjalnie jej o tym mowilem

umówcie sie i wyjaśnijcie tę sytuacje abyscie oboje wiedzieli na czym stoicie :) bo takie robienie sobie na złość nie prowadzi do niczego dobrego.

hmm, zeby jeszcze bardziej skomplikowac dodam ze ona ma chlopaka na stale, ktory obecnie jest za granica :) wiec ja raczej celuje nie w zwiazek a seks-znajomosc 🖐️ od razu uprzedzam ze nie mam wyrzutow sumienia, bo suka nie da pies nie wezmie, jesli chce zdradzic chlopaka to zrobi to z kimkolwiek, fajnie by bylo zebym byl to ja :)

to ja już się pogubiłam :) Ona ma chłopaka na stałe, mimo tego spotyka sie z eksem i do tego wszystkiego kręci z Tobą???

w sumie to tak :) ma chlopaka, na koncert przyjechala z eksem, ktorego jak mowi, nie widziala juz kilka lat, a na dodatek wypisuje mi smsy wyraznie wskazujace ze na mnie leci. al gdy przychodzi co do czego, to trzyma sie tego glupiego eksa :)

Widac że laska jest nie stała w uczuciach skoro tak się zachowuje wiec wierna i Tobie nie bęzie ale skoro ty liczysz na "seks znajomośc jak to napisałeś to co sobie będziesz załował skoro ona chętna :P

Gość nie wiem co Ci poradzić
bo normalni ludzie nie rżną wszystkiego co ma szpary

Gość olej ja stary
przelec i zostaw. nie jest warta niczego wiecej. to zwykla lafirynda, ktora lubi miec kilku naraz, aby sie dowartosciowywac.

Gość olej ja stary
noszę garnitur zrobiony z zasłon z PKSu

no tak tylko ja teraz doprowadzic do tego zeby ja przeleciec, bo jesli mamy sie znowu spotkac a ona przyjdzie z eksem to ja dziekuje :O problem tez w tym ze mieszkamy 200 km od siebie, no ale w wakacje nie stonowo to takkiego wielkiego problemu... w sumie szkoda ze sie okazala taka, troche ja idealizowalem, bo chcialbym miec normalna, fajna dziewczyne. ciezko taka znalezc wiec trzeba korzystac z tego co przynosi los 🖐️

Gość olej ja stary
uszylem sobie fajne blyszczace szorty ze starej ceraty :classic_cool:

Gość olej ja stary
musisz to umiejetnie rozegrac. zapros ja na jakas wycieczke - na jakis zamek, czy na lono natury. jesli umiejetnie pograsz, to ja zaliczysz. nanic wiecej nie licz, bo takie "glupie szpary" rzna sie z kilkoma naraz.

Gość nie wiem co Ci poradzić
bo do dzis tasuje pod jotpegi

Dobra generalnie mam 25 lat i jestem prawiczkiem. Doświadczenia z płcia przeciwną zerowe. Opisałem wam historię mego ostatniego spotkania, liczac jedak po cichu że zainteresuje tutaj jakąś miłą loszkę, ktora pokaże mi jak zrobić uzytek z moich 16 cm.

stulejarze z f23 juz sie tu dostali :classic_cool:

Dodam, że mam w obwodzie 14 cm. Zainteresowane kobietki, proszę o kontakt.