Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhqwbmhbq

Co muszę zmienić?

Polecane posty

Gość jhqwbmhbq

śniadanie: 2 kromki chleba razowego z serkiem light obiad: warzywa na patelnię podwieczorek: 2 jabłka kolacja: serek homogenizowany śniadanie: bułka razowa z pomidorem obiad: sałatka z kapusty, marchwi i kopru podwieczorek: 2 pomarańcze kolacja: jogurt owocowy

Gość hm, tez jestem
na diecie, jem podobnie i chudne. Jezeli widzisz efekty to tego nie zmieniaj. wazne zeby jesc smacznie, wtedy sie nie poddasz

Gość wwrrr
Za malo jedzenia ogolnie, a na kolacje sam cukier. Niedobrze.

Gość jhqwbmhbq
wwrrr - ale dlaczego na kolacje mam jesc sam cukier?

Gość okkkkkii
własnie nie masz jesc sanego cukru tylko teraz jesz sam cukier zmien to!!!

Gość majeczka1906
serek wiejski zamiast jogurtu na kolacje i wiecej warzyw i owocow w ciagu dnia (oprocz bananow, ktore sa prawie bezwartosciowe- te dostepne na naszym rynku) ja staram sie kupowac ekologiczne warzywa i owoce, odkad jem eko jedzenie moja alergia zniknela i moge jesc nawet pomarancze:D

Gość jhqwbmhbq
To był oczywiście podszyw z tym cukrem, ale widać udany:o Jeżeli chodzi o moje kolacje, to owszem, serek wiejski także jem. Po prostu zawsze wieczorem spożywam coś właśnie z tej kategorii (jest to albo serek homogenizowamy, albo jogurt naturalny, owocowy, maślanka czy serek wiejski). Serek homo. zaczęłam jeść przez koleżankę, która jest na dukanie i poleciła mi jako smaczny deser. Nie myślałam w tym sensie, że to sam cukier. A czy kolejność się liczy? Jeżeli razowca jadlabym na kolację, a serki i jogurty rano,to coś by to zmieniło?

Gość majeczka1906
ponoc tak. na diecie warto jest samo bialko na wieczor a to z cukrami rano. ja w ogole ograniczam cukier do minimum, wole zeby organizm sie troche napracowal i zrobil go z innych skladnikow:) dobry cukier jest w owocach warzywach, natomiast w jogurtach czy serkach najczesciej jest sacharoza :(( i uwazaj na razowca, najlepiej przeczytaj czy aby na pewno jest to 100% razowiec ktory nie zawiera maki pszennej, bo niestety producenci walki kreca:(

Gość jhqwbmhbq
Ale dlaczego sie krzywisz powyzej, w koncu podszyw mi wyszedl ;)

Gość sdaik;lkj
Bardzo mało jesz...to pewnie nawet 600 kcal nie ma. rozwalisz sobie metabolizm a nie schudniesz