Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tylko towarem

Postanowilam zaczac wszystko od nowa i zostac prostytutka:)

Polecane posty

Pomijajac moja tragiczna sytuacje finansowa chce zapomniec, wyzbyc sie uczuc i znow byc zimna, nieczula kobieta. Pisze znow, bo juz kiedys sie tym zajmowalam i wiem jak to jest. Niestety zakochalam sie i zmienilam. Teraz musze zapomniec o tym jak to jest, co sie czuje. Dlatego wracam do zawodu:) Trzymajcie kciuki

nikt nie chce ze mna popisac?:(

Gość Seminamor
Pewnie prowokacja ... to po co pisac :-/ Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze to nie prowokacja :D

Gość miszczunio
to jakie masz stawki, moze bylbym zainteresowany

Gość popisac?
jak bede chcial pogadac to pojde do znajomych, a nie z kurwa :D kurwy to sie rucha :D

ja jestem teraz na etapie wyboru mezczyzny do ukladu:P To znaczy spotykam sie z wybranymi i zdecyduje sie na jednego, na razie mam juz 2 spotkania za soba, dzis ide na 3:P Co do stawe, miesiecznie chce 4 tysiace

Gość kama 22
Kogo chcesz skrzywdzic ? siebie? Ciekawe ile masz lat że tak glupio myślisz, no cooz chcesz powiedzieć że z prostytucji się wyjść nie da. Znam kobiety ktore będac w ciężkiej sytuacji z dziećmi i mężem pijakiem potrafily znależć pracę , ciężką ale żyją z szacunkiem do siebie. Za szacunek też się placi, właśnie ciężką pracą. Oj Babki najpierw ciężko zakochujecie sie w Dupkach a pożniej dążycie do samozniszczenia bo ukochany okazał się dupkiem, a nie przyjdzie Wam do głowy że on nim zawsze byl.

Po pierwsze nikogo nie skrzywdze, po drugie juz to przerabialam. Po trzecie moj ukochany nie byl dupkiem, rozstalismy sie z mojej winy.