Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam po co zyc

jestem w ciazy, zdradzil mnie maz ...

Polecane posty

Gość nie mam po co zyc

witajcie :( czuje sie tak okropnie... dzisiaj rano bylam u gina dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:( nasze upragnione dzieciatko:( wrocilam do domu. maz sie chyba nie spodziewal bo w firmie zostawil wlaczonego laptopa a na nim zdjecia z kochanka:(:(:( kurwa ludzie oszaleje dzisiaj:(:(:(

Gość Inteligentna i urocza 28
Prowo 0/10

Gość nie mam po co zyc
nie moge go wyrzucic, to jego dom. eh:( on nic nie wie a mi serce z bolu peka :(:(:( nie wiem co mam zrobic kurwa nic nie wiem, tyle czasu staralismy sie o malego skarba i teraz co....

Gość malibu sanrajs
narazie nic mu nie mów oskup go z kasy, tzn odkładaj ile możesz mów że potrzebujesz na coś i odkładaj na konto a jak odłożysz troche kasy żeby gdzieś zamieszkać to sie wyprowadz i niech płaci alimenty:D

Gość nie mam po co zyc
eh a nasza milosc i nasze dziecko?::(:(:(

Gość Magiixkjatobie
ożenił się z tobą bo chciałaś, on miał to w dupie i wszystkie obietnice. Tylko kobiety biorą na poważnie wszystkie kłamstwa

Gość malibu sanrajs
co to za miłość gdy cię zdradził. chyba że oboje zgodziliście się na otwarty związek??

Gość nie mam po co zyc
nie zgadzalam sie na nic takiego, on mi mowil ze mnie kocha, sam nalegal na slub, zgodzilam sie po 3 latach dopiero. bylo cudownie do dzisiaj:( nic nie wiedzialam!

Gość Magiixkjatobie
chciał mieć inkubator, ale to wg niego nie wyklucza dobrej zabawy, kocham cię u nich znaczy tyle co -masz siedzieć w domu i być wierna

Gość jbvjhvl
faceci to chuje

Gość Magiixkjatobie
powiem ci coś pocieszającego- już zawsze będzie cię zdradzał

Gość Magiixkjatobie
każdy facet jakby mógł zapłodniłby wszystkie cipy na ziemi

Gość kama 22
Nie rozpaczaj bo chlop a mąz nim jest to niczym nie rożni się od knura. Jesli ma kochankę to znaczy ze wasze małzenstwo dawno sie posypało. Mimo że dom jest jego to przenies jego rzeczy do innego pokoju i oznajmij mu że jesteś w ciaży ale on nie zasługuje na to dziecko. Dbaj bardzo o siebie i o ciąze azeby to dziecko urodziło sie zdrowe. A męzem sie nie przejmuj , zrzuć go z piedestału bo wysoko go postawiłaś a on w chlewie się wytarzał. Na Twoim miejscu zaprosiłabym na tą fantastyczną wiadomosć Twoich i jego rodziców azeby ucieszyli się z wnuka a jako drugą wiadomość podałabym o romansie Twojego męza i niech On sie tłumaczy. Zapewniam Cię ze warto bedzie Ci widzieć w tym momencie jego minę. A wtedy okaze sie na kogo z rodziny mozesz liczyc. Powodzenia.

Gość nie mam po co zyc
Magiixkjatobie chyba masz jakies zle doswiadczenia z mezczyznami albo sam nim jestes. kama nie wiem, moze to te starania go wykonczyly, bo tak chcial miec dziecko, my chcielismy... seks byl super, czesto, w domu mial wszystko zrobione. rozmawialismy codziennie. wiec niew eim, czuje taki metlik, nie wiem juz nic... musze mu powiedziec, ze wiem i nie wiem jak... nie mam juz rodzicow, nie mam w zasadzie nikogo. poza siostra na drugim koncu polski. :(:(:(

Najpierw weź 10 głębokich oddechów..........już?! I spokojnie - bo najgłupsze rzeczy robi się właśnie w pośpiechu i pod wpływem wielkich emocji. Współczuje Ci bardzo mocno - niestety trafiłaś na standardowego kutasa:/ co zdarza się wielu kobietom. Osobiście polecam sposób,który opisał Malibu Sanraj - czyli wydoić z takiego prostaka ile się da i na koniec jeszcze zgnoić:P I niech nikt mi tu nie wmawia ,że to chamstwo by było. Sama odeszłam po kilku latach od narzeczonego (co prawda głównym powodem nie była zdrada) i teraz żałuje,że go nie potraktowałam w taki właśnie bezczelny sposób bo tylko na taki zasłużył.

Gość olej
wiesz co. mam miesieczne dizecko a w tym miesiacu zmarla moja mama... to inna sytuacja jak u ciebie ale tez bardoz ciezka. I co ci moge powiedzieć; nie wiem jak bym dała rade bez dzidzi. dziecko pomaga zniesc najtrudniejsze sytuacje w zyciu i wynagradza wszystkie cierpienia. Z tym facetem zycia nie bedziesz miała. On potraktował cie przedmiotowo ty zrob to samo - niech bedzie dawcą nasienia i płatnikiem alimentów. skup sie wyłacznie na dziecku i tym co dla niego dobre... a kiedyś jak ból minie bedziesz gotowa na nowa miłośc. lepszą.

Gość nie mam po co zyc
eh dziekuje dziewczyny:* ja nie wiem czy powinnam go tak "okradac". co prawda mam swoja pensje ale nie wystarczy mi na wiele... kochamgio, nie chce byc taka jak on i psuc wszystkiego miedzy nami.

Gość malibu sanrajs
ej udawanie że to się nie stało zamęczy cię. porozmawiaj z nim szczerze i jeśli go kochasz a on żałuje to wybacz. chociaż ja to mam coś takiego że jak stanie się coś złego to potrafie to wyprzeć ze świadomości iżyć dalej jakby się nic nie stało; musisz zdecydować sama tylko nie denerwuj sie teraz najważniejszy jest dzidziuś

Ale Piękna - on już to zniszczył!!! Po zdradzie nawet jesli pozniej jakoś się ułoży to zawsze pozostaje rysa na szkle....będziesz to rozpamiętywać cały czas i bać się,że się powtórzy. Bądź rozsądna - pisze Ci to kobita po przejściach. W prawdziwej miłości nie ma miejsca na zdradę. Rozumiem Twój ogromny ból i jak ciężko Ci teraz jest,ale uwierz,że jeszcze masz życie przed sobą! Ze może Cie spotkać jeszcze coś o wiele piękniejszego niż ta Twojego męża "niby miłość do grobowej deski":/ A wykorzystaj go i sobie nie żałuj - tacy ludzie jak on niech ponoszą konsekwencje własnych wyborów.

Gość nie mam po co zyc
ej nie powiem mu nic, zdecydowalam ze albo sam sie dowie przypadkiem ze jestem w ciazy albo zobaczy kiedy bedzie juz widoczna:( pozniej stad uciekne

Gość kama 22
jakie "okradać" będziesz miala dziecko i pieniądze będzesz musiala mieć dla dziecka a swoja pensję masz mikrą, więc słuchaj dziewczyn jak Ci dobrze radzą . Myślisz że będzie Ci miło prosić go o każdy grosz wydzielany Ci przez Pana i Władcę dla dziecka. Licz się z tym że jak kochający mąz Cię zdradza to dalej będzie to robił bo chłop tak ma , mlody czy stary taka to ich uroda. Każdy chce aby żona pracowała. rodziła dzieci sprzatała, gotowala, jedzenie pod nos podawała, z obiadkiem czekała, w niczym się nie sprzeciwiała, była na tyle glupia i mu ufała a wszystko co mąż powie to potwierdzała. Twój jak będzie mial trochę przyzwoitości to wymyśli fajną bajeczkę która usprawiedliwi jego postępowanie. Do Ciebie należy czy chcesz wierzyc w bajki ale jak będziesz mądra to ściagaj kasę abyś nie znalazla sie w Domu Samotnej Matki. Teraz powinnaś wyleczyć się z naiwności i ślepej wiary w uczciwość małżenską'