Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to było.

dziwna sprawa;/

Polecane posty

Gość jak to było.

mam 21 lat. ostatnio spodobał mi sie taki 16latek jest mega sliczny , zaczął do mnie pisac ale to taki typowy pies na baby ktory ma kazdą dziewczynę którą chce tylko mieć, szaleją za nim. i tak zaczepiał mnie zaczepiał juz dobre 4 miechy, ale ciagle mu dawałam do zrozumienia ze nic z tego. mieszkamy niedaleko siebie to mimo wszystko czesto na siebie wpadamy i zawsze mnie zagaduje. ostatnio wracałam z imprezy troche wstawiona i on akurat gdzies szedł. wyszło jak wyszło, że sie pocałowaliśmy. od tamtej pory on nie daje mi życ. mowi ze mnie kocha ze chce ze mną być ze jestem cudowna itd. co ja mam z nim zrobic bo jest uciążliwy a delikatne tłumaczenie ze jest za młody i zeby sobie robił nadziei po jednym pocałunku nie pomagają..help

Gość jak to było.
no haloo

Gość poliswatka1983
współczuje podejścia i tego jaka jesteś ... pusta :)

Gość jak to było.
dlaczego pusta. nigdy ci sie dzieciak nie spodobał?

Gość poliswatka1983
wiesz kiedyś się tylko z takimi zadawałam ; zadajesz pytanie znasz dobrze odpowiedź ; oczekujesz tylko potwierdzenia że dobrze robisz a prawda jest taka że jesteś pusta ; i naiwna

Gość kałamarniczkka
młodzi lubią teraz zaliczać starsze, bo potem maja się czym chwalić przed kolegami