Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co miałam powiedziec...

wyobrazcie sobie jaka moja tesciowa jest

Polecane posty

ostatnio cos wspominala, ze nie ma torebki takiej wiekszej itd, widziała, że miałam 5 różnych takich większych do pracy to dałam jej 3, których rzadko używałam ale niezbyt się jej podobały i dzisiaj szła na jakieś urodziny do wnuczki i mi mowi zebym jej torebke pożyczyła bo tamte nie pasuja itd, wypakowałam z jednej największej rzeczy i jej daje a ona z tekstem "ja ci już jej nie oddam bo ty jeszcze masz a w tej już cie nie widuje" ja w szoku nie odezwałam się i ona mówi, że mi za nią zapłaci :o Oczywiście powiedziałam jej, że kasy nie chce bo i tak torebka dużo nie kosztowała a z resztą jakbym wzięła od niej kase to by sie wielce burzyła i obgadałaby mnie przed córeczkami... I tym sposobem zostałam z jedna małą wizytową torebką :o Do której nawet mi teczka nie wejdzie. Wkurzyłam się ale w szoku byłam jak mi bezczelna powiedziała, że mi już nie odda torebki bo ja mam :o Dodam, że ona ma 75 lat :o

Gość ojjjjjjaaaa
glupia jesteś że jej na to powoliłaś

dziwna to mało powiedziane, dobrze w sumie, że nic nie powiedziałam bo zaraz by nam zaczęła rzucać rzeczami, które jej daliśmy. Kiedyś byłam w jakims sklepie gdzie była promocja na ubrania, wzięłam jej kilka rzeczy i nie kazałam oddawać kasy bo ma małą emeryturę i stwierdziłam, że jej zrobię prezent i zaznaczyłam, że na następny dzień też tam pójdę bo będzie jeszcze taniej i coś jej kupię. Oczywiście jak powiedziałam, że ma nie dawać mi kasy za poprzednio kupione rzeczy to nic nie mówiła. Następnego dnia pojechałam przed pracą do tego sklepu i okazało się, że otwierają dopiero za 2 godziny więc tam nie poszłam. Jak wróciłam i jej powiedziałam, że było zamknięte to zaraz mi pieniądze za te wcześniejsze rzeczy chciała oddawać i zaczęły się komentarze, że specjalnie jej nic nie kupiłam :o i przez 2 tyg była obrażona. Już powiedziałam, że więcej jej nic nie kupię... teraz zakosiła mi torebkę...

nie znasz jej, więc na moim miejscu też byś sie nie odezwała bo to wariatka i na pewno wymyśliłaby sobie coś (żeby nie było wiadomo, że chodzi o torebkę) i przynosiłaby nam rzeczy które jej kupiliśmy czy daliśmy a później przez telefon obgadałaby nas przed cała rodziną. Teraz faktycznie nic jej już nie będę kupować ani dawać bo najgorzej na tym wychodzę

Gość olivia dunham
omg oddalas dobrowolnie tesciowej 4 torebki:o zeby cie czasem przed rodzina nie obgadala. Masz z deklem

te 3 leżały w szafie więc jej dałam bo mi tylko miejsce zajmowały, z resztą sama masz cos z głową i jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj 🖐️ bez odbioru

on oczywiście chciał iść do niej na dół i powiedzieć jej co myśli ale wtedy dopiero byłaby wojna więc postanowiłam odpuścić ale już w życiu jej nic nie dam :o bezczelna jest

Gość olivia dunham
buhahahaha prawda boli co nie:D

Gość olivia dunham
oczywiscie, ze jej dasz. Bo inaczej obgada cie przed rodzina, a dla ciebie to przeciez katastrofa

Chyba tylko dla mnie, jej córeczki znają jej sytuacje, wiedzą ze ona kasy nie ma a i tak jak jej cos kupia to nawet glupie 5zl kazują oddawać, ona wtedy nic nie mówi ale jak ja kazałabym jej za coś pieniądzę oddać to życia bym nie miała :o Z nią się nie da rozmawiać, najlepiej unikać bo ona zawsze wie najlepiej i nikt inny poza nią racji nie ma. Mieszkamy w jednym dużym domu, z tym że ona na dole a my mamy mieszkanie na górze, więc tyle dobrze bo dzieląc z nią łazienkę czy kuchnie dawno bym się wyprowadziła. Wiadomo, że mamy z nią codzienny kontakt ale nie chcemy konfliktów więc nie robimy afer o głupoty.

myślę że może niech twój mąż z nią o tym porozmawia wkońcu to jego matka tylko niech nie mówi że ty go prosiłaś tylko że on zauważył że ona ciebie źle traktuje bo inaczej ciągle tak będziesz traktowana