Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sprzątacie u swoich facetów?

Polecane posty

Jesteśmy razem rok. Nie mieszkam u Niego, bywam tu od piątku do poniedziałku rana. Powinnam sprzątać to mieszkanie? Kiedyś zamieszkamy tu razem. Gdy jestem u Niego mieszkamy wspólnie - tak jakby. Każde potrafi się zająć sobą. Ja czuję się całkowicie swobodnie.

Gość katarina_ola
jak ci sie nudzi...

Nudzi się i czasem tu sprzątam, ale właśnie naszły mnie refleksje - może nie powinnam? Mu tak wygodnie przecież, w tygodniu sam, ja w weekend przyjadę, coś ugotuję, trochę ogarnę...

jak ci sie nudzi to sobie brwi wyreguluj :) jak chcesz to sprzątaj, sama w ten sposób określisz swoją rolę i funkcję w ten sposób.

A nie będzie to szokiem gdy nagle po roku przestane to robić? :P

Gość fffggfgfgfgfg
tak usluguj mu, i tak cie kopnie w dupe, tym szybciej im bardziej ejstes ulegla

Gość Michałtomaciejjest
Chyba że ci rzuci/zdradzi/zabije/zgwałci/porazi prądem/kopnie w ryj/kopnie w brzuch/podłoży i zdetonuje ładunki/ucieknie/odleci/odpłynie/pójdzie do więzienia/przejedzie go samochód/renifer go zabije/pobiegnie szukać oceanu/zamieni się w żabę/wybuchnie/odpadnie mu głowa/zostanie alfonsem/zostanie ginekologiem/zostanie masażystą/zostanie profesjonalnym zabójcą/dołączy do stada kojotów/zamurują go/zaleją betonem/spotka wampira/stanie się graczem mmo rpg/spadnie z drzewa/skoczy na bungee...bez bungee/przytrzasną go drzwi i umrze/umrze bo umrze/zostanie przeznaczony do eksperymentów medycznych/wyruszy do Stanów walczyć z kosmitami/wybuchnie wojna/będzie armagiedon/walnie w niego piorun/walnie w ciebie piorun/ty zamienisz się w żabę...itd./michał. Pozdrawiam i życzę powodzenia na nowej drodze życia!

Gość co za bzdeta
ja jak mieszkalam u tesciow dlugo przed zareczynami bo wyjezdzali to sprzatalam i gotowalam to byl jakby moj dom i jakos nie czulam sie jak sluga i po slubie tez mezowi nie usluguje bo wspolnie wykonujemy obowiazki

Ale ja tu nie mieszkam - jak na razie mi tego nie zaproponował.

Gość co za bzdeta
zle zrozumialas pomieszkiwalam jak wyjezdzali czyli np bylam na 3-4 dni co kilka miesiecy wiec tez nie mieszkalam

Gość co za bzdeta
i ON jak u mnie byl nawet tak wpasc spotkac sie a widzial ze sobota i jest sprzatanie to tez U MNIE SPRZATAL

On u mnie nie bywa, więc nigdy nie sprzątał. Nie chcę aby przyzwyczaił się do tego - chciałabym już z Nim zamieszkać a nie był weekendową pomocą domową. Nie traktuje mnie tak, ale nie chcę aby zaczął to robić.

Gość co za bzdeta
jak nie chcesz zeby cie tak traktowal to po cholere zamierzasz z nim mieszkac przed slubem?? pozatym sory ale jak facet jest porzadny i cie kocha to cie nie wykorzysta w zaden sposob a jak przez twoja pomoc prowadzi cie do roli poslugaczki tzn ze jest nic nie wartym gnojem i nie ma co z takim byc

Gość pq........
Ubikacja powinna być zawsze utrzymana w czystości. Do muszli klozetowej i pisuarów nie należy wrzucać śmieci, szmat, niedopałków, zapałek ani resztek jedzenia. Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami, lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany, przy czym punkt ciężkości należy przenieść ze stóp na pośladki, kładąc ręce wzdłóż odpowiednich kolan. Siedzieć należy w taki sposób, żeby kał wpadał do muszli, a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymywać ręką narzd moczowy, skierowując go do muszli. Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąć całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Przed zakończeniem oddawania moczu nie należy odchodzić od pisuaru, aby nie rozbryzgiwać moczu po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha. :classic_cool: