Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monis190

Chlopak chce zebym byla szczuplejsza...

Polecane posty

Gość monis190

Moj chlopak powiedzial mi, ze chcialby, zebym byla szczuplejsza... zrobil to po 3 tygodniach bycia razem, przedtem nigdy o tym nie mowil, zawsze mowil, ze jestem piekna i ze mnie kocha. Dla mnie kochanie oznaczalo zawsze akceptacje, wiec zrobilo mi sie bardzo przykro i rozplakalam sie... Nie jestem moze i szczupla, ale nie jestem tez nie wiadomo jak otyla (waze 69 kg przy 172 cm wzrostu). Sylwetke mam proporcjonalna, kobieca i lubie siebie taka jaka jestem. Wiadomo, cos podoba mi sie bardziej,a cos mniej, ale nie czulam sie za gruba. Czuje sie podle, bo myslalam, ze mu sie podobam... Nie wiem co powinnam zrobic. Co o tym myslicie?

Gość zostaw
palanta, koles ktory mowi ze kocha po 3 tygodniach znajomosci tak naprawde nic takiego nie czuje i chce Cie tylko wykorzystac dlatego chce zebys schudla. jkaby Cie kochal to by nie mowil tak. proste

Gość monis190
Znamy sie dluzej, kilka miesiecy, tylko para jestesmy 3 tygodnie

Gość Twe BmI
Jestes za gruba o jakies 10 kg, na pewno brzydko wygldasz w obcislych ciuchach

Gość hhhhhhhh45646
przypadkiem się nie odchudzaj dla tego jełopa, po co masz się przy nim źle czuć, poszukaj takiego który lubi normalnie zbudowane laski, a nie marzy o modelce

Gość marcin84w
Bo wazysz za dużo gląbie :O

koorwa nie jest za gruba. Fakt powinna ważyć z 10 kg mniej ale niektorym sie tak równomiernie rozkłada,że tego nie widać,poza tym zryty koleś, niech spiertala w chooj 😠🖐️

Gość monis190
Wpieprzam frytki i zre za dwoch 😭

Gość monis190
myslalam ze nieladnie uzywac czyjegos nicku... jem normalnie dla jasnosci. Nie nosze obcislych ciuchow, ani zadnych workow. Tylko swoj rozmiar. Modelka nie jestem tez racja.

Gość pasztet STOP
jesteś GRUBA I OTYŁA autorko i to bez 2 zdan

GRUBA I OTYŁA - tego nie da się stwierdzić wirtualnie. dajcie spokój niektorym pojdzie w cycki i w tyłek innym w brzuch i uda.. nie ma na to reguły.

Gość monis190
moj chlopak musi wchodzić na mnie z przewodnikiem :O

Gość monis190
po numerku moj skarb przewraca się dwa razy i wciąż jest na górze :O

A te teksty o grubych i otyłych piszą same wzorce urody. Piękni, wysportowani, po prostu ideały. Z doświadczenia wiem, że najgłupsze teksty o czyimś braku urody lub jakimś jej mankamencie wygłaszają zakompleksione kaszaloty

Gość monis190
kocham Kameche

Gość monis190
mozecie uwazac ze jestem gruba, otyla, obojetne mi to. Nie widzieliscie jak wygladam, ciekawe czy wtedy tez tak samo byscie stwierdzili. Jest mi przykro ze facetom tak latwo powiedziec takie rzeczy. W czasach kiedy szczupla sylwetka kobiety(wlasciwie to chuda) jest wszedzie kreowana na ideal, ciezko jest kazdej nawet troche grubszej dziewczynie. Szkoda tylko ze nie wiecie jak slowa potrafia zranic. Ale w koncu nie o tym miala byc dyskusja jaki, kto ma stosunek do grubasow, tlusciochow i nazywajcie jak chcecie, tylko jak zachowac sie wobec faceta, ktory bardzo skrzywdzil...

Gość monis190
łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść :classic_cool:

Najpierw rzucić mimochodem parę tekstów o jego niewidocznych mięśniach. Małe upokorzenie intelektualne też nie zaszkodzi. A następnie kopnąć w dupę i niech spada na drzewo

Gość facet palant skoro tak powiedz
autorko jestes w sam raz, ani sucha-wychudzona, ani gruba. Radze zmienic chlopa... a co bedzie jesli np za kilka lat zajdziesz w ciaze i przytyjesz?? bedzie ci robil ciagle uwagi

Gość nieistotne jaka jesteś
Istotne, że jesteś właśnie taka i musisz mieć partnera, który właśnie taką dziewczynę chce i właśnie Twoją figurą się zachwyca. Jeśli koleś na wstępie chce Cię zmieniać, to znaczy, że nie takiej dziewczyny szuka. Potem będzie tylko gorzej. Nie wróżę temu przyszłości. Wpadniesz w kompleksy, będziesz czuła się źle albo się zmienisz za wszelką cenę dla niego. Takie związki nie działają, gdzie na wstępie już coś komuś w wyglądzie nie pasi.

Gość Kamecha dawny Jarek84
zrzuć 9 kg zamiast gnić na kafe pasztecie :O

Nie wiem, po co roztrząsanie, czy ona jest gruba, czy nie. Może być nawet otyła dla kogoś, nieważne. Taki ktoś po prostu z nią nie będzie, a innemu gały wypadną na jej widok. Kwestia gustu. Dlatego właśnie nie ma sensu wiązanie się z osobą, która ma gust do innego typu dziewczyn. Więc po co jest z nią?

Gość monis190
A jezeli on przeprasza, mowi, ze wie, ze zle zrobil. Nie powinnam mu ufac mimo to?

Gość Kamecha dawny Jarek84
dlatego nic z tego nie będzie :O

"zawsze można schudnąć, zamiast płakać po kątach." Schudnąć zawsze można, ale to temat poboczny. Tematem głównym jest, że wiązanie się z kolesiem, który ma inny ideał kobiety, nie ma sensu. Są na pęczki facetów, dla których ona jest ideałem, ja akurat wiem, co mówię :) Warto mieć gościa, który będzie się ślinił na Twój widok, polecam ;)

Gość monis190
lubie siebie, nie chce sie odchudzac. Placze, bo zranil mnie ktos, kto jest (byl?) mi bliski...

Gość nie dogonisz mnie
jasne otyła jak cholera;) Z 3 kg jakby zrzucic to by było idealnie ale może zostac tak,jak jest