Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja słuszałem słonce

UWAGA WNIMANIE ACHTUNG Wiadomość dla Świadków Jehowy

Polecane posty

Gość ja słuszałem słonce

UWAGA UWAGA WNIMANIE WNIMANIE ACHTUNG ACHTUNG ,,,,,nadchodzi KOM MA DWA ....Wiadomość dla Świadków Jehowy ...................!!!! W niedzielę ma coś znowu . Są oznaki , kosmos się zawiesił i nasz starszy zboru miał wizję po wczorajszej libacji , a po za tym przegonił już dzisiaj trzech zbieraczy puszek z naszego świętego zborowego śmietnika , co oni sobie myślą że tak o mogą sobie w naszym zborowym śmietniku grzebać kiedy im sie chce .A kosmos koledzy bracia wisi , i pewnie do niedzieli pierdyknie nam na głowy , tym razem koniec świata przyjdzie z góry to niebieskie co mamy nad głową zwali nam się na głowę . Można się uchronić jak mawia biskup honkerman , który strasznie ostatnio molestuje naszą siostrę przełożoną , ŚJ , nic się nie stanie ale trzeba zabrać ze sobą do nieba ŚJ , jakieś wkupne , wiecie dolary , euro , funty , złoto , szmaragdy , szafiry , rubiny , diamenty , dobry alkochol bo nasz odźwierny biskup Russel , który pilnuje wejścia jest łaskawy i za drobny datek wykopie jakiegoś z naszego nieba i przyjmie nowego na jego miejsce , bo u nas w niebie ŚJ , jest tylko 144 tysiące miejsc , reszta musi czekać za brama aż się zwolni jakieś miejsce , wiecie nasz biskup Rusell nie lubi kolejek do WC . No i biskup honkerman który u nas jest kiblowym pomywaczem , nie zdanrza z myciem kibli bo towarzystwo ŚJ , jest wyjątkowo niechlujne i srają gdzie popadnie . Marzą gównem po ścianach pisząc inwektywy na katolików , za co maja zasługi w niebie . a biskup honkerman robi tym napisom zdjęcia a potem musi zeskrobywać to gówno ze ścian i to gołymi rękoma , bo ma karę za oportunizm . Redaktor sprawozdawca z Nieba , ŚJ Emilka ......!!!

Gość raczej z krązeniem
podnosze