Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olimpia31

nasze kochane maleństwa

Polecane posty

kochane mamy zapraszam młode mamy do udzielania się na forum,opisujcie imiona, wagi dziecka,ile mają miesięcy a może lat,co jedzą wasze kruszynki,jakie macie problemy,itp:) ja mam 20 lat córkę 7 miesięczna waga 7500 długość 65:)

Gość a skad jesteś?
z jakiej części PL? Jak ma na imię córeczka?

Gość mj,hjv,.
kolejna mamusia nawiedzona która musi się wszystkim pochwalić światu:( jejku kobity wezcie na wstrzymanie! ile można tego czytać??:( macie inne sprawy czy jesteście monotematyczne? :( jak moja sąsiadka...urodziła pól roku temu i żyć się nią nie da:( tylko pampersy i kupki :( bez przesady!

Gość oj takkkkk
święta prawda to wyżej:)

jestem z katowic ma na imie ania a jeżeli chodzi o to wyżej to każda matka kocha swoje dziecko i sie chwali a jak ci się nie podoba to po co łazisz na forum to idz se pograć w piłke

Gość przyszła mama trojaczków-już .
Ja mam trojaczków : Woj. warm-mazursk . Ania,27 lat . Moje trzy skarby : Ur. 12.04.2011/ Maja 46 cm 2040g Nadia 50 cm 1980 . Karolinka 49 cm 2100g To wagi urodzeniowe,obecnych nie pamiętam ;)

Cześć mama Bartka obecnie ma 4 lata dobił 1 metra wzrostu ważony był ostani raz na bilansie 2 lata teraz z 20 kilo będzie miało. Ogólnie dziecko szczupłe . jak sie urodził miał 2,850 g i 53 cm dł. A i mam na imie Ania 23 latka jestem w ciąży i czekam na drugie :)

Gość potrawka z zajaca99
ta Ania mieszka w Środzie Wlkp, na osiedlu w którym mieszka sama patologia

Gość potrawka z zajaca99
mieszka w takim odrapanym bloku w którym już na klatce schodowej śmierdzi kapucha gotowana. Kiedyś dobrze się uczyła a teraz co?

Gość Ja też dołączę
Ja mam córkę 9-miesięczną. Waży prawie 10 kg, a mierzy 80 parę cm, ile dokładnie nie wiem. Karmię ją piersią i oczywiście kaszki, zupki, jogurty, itp., itd.

Gość do młodocianych kurew
macie dzieci a przeklinacie jak jakaś patologia... Do dziecka też się tak zwracasz Aniu? Dziecko też uczysz słów wypierdalaj itp.?

A fakt potrawka z zająca to jakieś dziecko. Nie nie odzywam sie tak do swojego dziecka a co to wogóle ma do rzeczy . Tylko do ludzi którzy próbują na ludzi bluzdzić , wyzywają jakie to są bee ale siebie nie widzą bo są cacy.

Gość grdswecvfrds
bachory zasrance smierdzace rzygajace ryje i te suczki o pochwach jak słoje litrowe rozepchane po ciazach bezmyslne tepe tylko g..a i g...a caly wasz swiat ;o

Gość kurosava
fakt nudziarstwo........................................................................................................ czy Wy baby po urodzeniu juz zadnych normalnych tematow nie podejmujecie?

Gość anulsss
Emilka, woj. śląskie - urodziła się 24 grudnia 2010r. - w Wigilię, dokładnie tak jak mama 30 lat temu ;) Waga urodzeniuowa - 4 kg i 56 cm. Obecnie ma 6 m-cy, waży 6500 i ma 65 cm ;) drobniutka, ruchliwa i przekochana ;)

Gość młoda matka 17 lat
Kasia 56 cm 3090g ma roczek jest słodka i kochana i pięknie się uśmiecha

Gość kurosava
Was serio interesuje to ile wazy i jakie ma wymiary jakis obcy dzieciak?

Gość Federica 44
Nikola 3 latka zawsze była drobniutka Maurycy 10 38 kg Stefan 4 mc 6 kg W szystkie urodziły się naturalnie

Gość Kanolda
mąz 34 lata ja 29 synek 3 lata i 8 mc Jasiu pies owczarek niemiecki 5 lat wczesniej był jamnik ale odszedł mieszkanie 3 pokojowe własnosciowe woj wielkopolskie 2 samochody opel vectra i opel kadet

Gość triggery
Zygi 3 tygodnie 12 kg Maurycy 6 miesiecy 4kg Pankracy jakos tak z 12 lat... no i ten czwarty, ktorego imienia nie pamietam, ale tez jakos kolo 12

Gość kanolda
Vanessa 3 latka Jesika 5 lat Tymon 7

Gość etymologiaaa
Vanessa - 10 lat Dżordż - 7 lat Pamela - 5 latek Nikola - 3,5 roczku Dżessika - 2 latka Kendra - 5 miesiecy

Gość japikolemasakierajapikolemasak
mąsz Teodor synek Hilary 56cm 3600kg córeczka Dżeordżina 52cm 3220kg mieszkanie wynajente saochód Golf

Gość i feel you
Maz Rydz 15cm corcia Brydzet 12 lat Syn Eryk 6 miesiecy jachty, chadzjendy i inne takie