Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE ZNAM JEZYKA

POMOCY!!!ZNA KTOŚ JEZYK FRANCUSKI? PILNE !!!

Polecane posty

Gość NIE ZNAM JEZYKA

Witam, Czy ktoś na forum o dobrym serduszku, zna język francuski i pomógłby mi w przetłumaczeniu krótkiego tekstu? Błagam :(

Gość klopsik z klopsika
dawaj

Gość NIE ZNAM JEZYKA
2009 : projection dune compagnie en Afghanistan et dune section Djibouti. Mission de surveillance des feux de forts pour une section en Corse. Intervention dune compagnie sur les feux de Carpiagne. 2010 : le 2e REG a projet des soldats au Kosovo avec une quipe NEDEX (neutralisation et destruction dexplosif), Djibouti ainsi quen Afghanistan au sein des OMLT (Operationnal and Mentoring Liaison Team). En mai, le rgiment a arm le dispositif Vigipirate Paris. Cette anne a galement t marque par laide la population et la remise en tat du territoire. Ainsi, le rgiment est intervenu en Vende suite la tempte Xynthia et dans le Var suite aux inondations. Actuellement, une compagnie poursuit sa prparation en vue dune projection en novembre en Afghanistan alors quune section de fouille oprationnelle est engage au sein de la brigade LA FAYETTE. Paralllement, la 1re compagnie sembarque pour Djibouti, suivant de prs un dtachement dinstruction qui vient de senvoler pour lOuganda.

Gość NIE ZNAM JEZYKA
Potrzebne jest mi to do pracy mgr :( Mam dużo tekstu w języku francuskim, tlumacze sobie powolutku ale niekiedy już wysiadam :( Wrzucam w tłumacza on-line , wyłapuje mniej wiecej czy dany fragment przyda się (wiadomo jak to z takimi tlanslatorami jest ) i tlumacze ze słownikiem ale juz nie mam cierpliwości do tego :(

2009: firma projekcji w Afganistanie i wydma wydmy sekcji Dżibuti. misji obserwacyjnej Fire silna sekcja na Korsyce. Firma interwencji w sprawie pożarów Carpiagne Dune. 2010: 2 projektu REG ma żołnierzy w Kosowie z zespołu EOD (neutralizacja i zniszczenie wybuchu), Quen Dżibuti i Afganistanu w ramach OMLTs (operationalism i mentoring Liaison Team). W maju pułk operacyjny ramię Vigipirate Paryżu. Ten rok to także przez brzydkie ludności i terytorium t re-państwa. Tak więc, pułk brał udział w następujących Vende kusić Xynthia i Var powodzi. Obecnie jedna firma nadal projekcji dune prparation w listopadzie w Afganistanie, kiedy quune wyszukiwania zestaw sekcji operacyjnej jest zaangażowany w straży La Fayette. Równolegle 1. sembarque firmie Dżibuti, według dinstruction prs oderwanej tylko senvoler z Ugandy.

Gość NIE ZNAM JEZYKA
Coralik,dzięki za dobre chęci ale to tłumaczenie jest z tlanslatora. Niektóre słowa nie mają znaczeń takich jak jest tłumaczone. To jest praca mgr i nie moge sobie pozwolić na błedy .

Gość klopsik z klopsika
zbyt specjalistyczne

Gość NIE ZNAM JEZYKA
Wiele informacji jest tylko w jęz. francuskim. O matko, ale się wkopałam 😭 A najgorsze jest to ,że komisja jest obcykana w tych sprawach i zapewne każdy bład wychwycą 😭 Mam jeszcze do przetłumaczenia 40 str i to aktów prawnych, masakra :( Idę żyły sobie podetnę :(

Gość NIE ZNAM JEZYKA
klopsik - właśnie wiem 😭 co ja narobiłam 😭