Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan dobra rada2

Polki to obłudnie i zakłamane kobiety

Polecane posty

Polki to obłudnie i zakłamane kobiety wolą brudnego nędznego arabata, sretyniałego brytyjczyka, czy zniewieścialego francuza niż Polaka. Sam nieraz na własnym przykładze sie dowiedzialem się jak to jest, nieraz w knajpie siedziałem z fajną polką ale jak pojawil sie na horyzoncie jakis obcokrajowiec, Hiszpan czy Anglik to od razu poszedłem w odstawkę. Powiem na wstepie ze jestem przystojnym wysokim brunetem. Polskie kobiety moze i sa ładne, ale rozumu i jakiegoś regionalnego patryjotyzmu to za grosz nie mają, jak widzicie obcokorajowca to od razu małpiego rozumu dostajecie, masakra jakaś, z jendej strony jestem dumny ze mamy piękne kobiety ale z drugiej jest mi wstyd że sa takie płytkie i naiwne. Gdybym miał do wyboru fajną polke czy jakaś francuzkę albo mulatkę to zawsze wybram bym Polkę, my polscy facei tacy jesteśmy a wy ? szkoda gadać

Gość Presto
no wiesz, stereotyp polskiego faceta nie cieszy się uznaniem... nie dziw się.

Gość dgfdfd
polki ssajom pała Afrykanska !!!

Gość kurosava
widac wcale nie jestes az tak atrakcyjny jak sie Tobie wydaje...

Gość mała czerwona ciemka
Gdybym miała do wyboru Polaka i obcokrajowca, to wybrałabym tego drugiego. Czuję obrzydzenie do Polaków. Żadna narodowość nie skrzywdzi mnie tak, jak to zrobili Polacy. Nienawidzę ich. Nistety jestem Polką :(

Gość sssssennnnnnnnnnnnnnn
jesli sam ybierasz takie zeszmacone dziunie to bardzo mi przykro i pewnie sam tez na przecietna polke nie zwrocilbys uwagi

ssseeen ma rację. porządna babka by tak nie zrobiła ( o ile ty jesteś porządnym facetem, wyląd to nie wszystko).

Gość Zalezy jak sie trafi..
JA mieszkam w UK i mam meza Polaka i jest super jak nigdy przedtem..A do czarnouchow i other muzulmanow mam wstret smierdziele co dupy nie podcieraja ! fuj!

Racja, każdy facet jest inny, reszta to już kwestia gustu i szczęścia.

Gość nevi
nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,ja mieszkam za granica i podobaja mi sie wylacznie Polacy:)

Gość mała czerwona ciemka
Polakom żal dupę ściska, gdy ktoś jest lepszy od nich, dlatego tak piszecie. Jesteście najbardziej zakompleksionym i zazdrosnym, najwredniejszym narodem na całym świecie. Gdy ktoś jest lepszy od Polaka, to albo mu się udało, albo oszukiwał, albo Polak był lepszy, tylko akurat wiatr mocniej zawiał i mu się nie udało. Nie potraficie przegrywać. I powinniście pogodzić się z tym, że na całym świecie nie ma takich paskud(chodzi mi o obie płci). Polacy są obrzydliwi, a Polki są najbrzydszymi, nie najpiękniejszymi kobietami na świecie. A polskie dzieci nie płaczą po urodzeniu się tylko kwiczą, bo mają świńskie ryje, które zostają im do końca życia.

widze ze nielwe co poniektórzy zrozumieli, dla typowej Polki byc z arabusem czy jakims innym facetem za granicy to powód do dupy nie liczy sie nawet status społeczny czy finansowy, dla was to egzotyka, i takie wlasnie jesteście, i nie chce generalizować bo nie mowie ze wszystkie polki takie są ale duza większość

to nie kwestia gusti tylko chorego przekonania ze jak z obczyzny to musi być lepszy bo z importu, to świadczy nie tylko o głupocie ale tez o ubogim intelekcie wsród naszych rodaczek

Gość a mi sie
podoba,ze oni od razu chca sie zenic i potrafia po polsku powiedziec: kocham Cie :P

Gość pandobra rada2
tak jasne ze od razu chca się zenić zwlszcza arabusy żeby miec kolejną zonkę do kompletu i dalej pieprzyć inne, ale te polki sa naiwne i tempe

Gość "Głupiec"
Swój przyciąga swojego a to że w Polsce jest dużo wredota to prawda. Najgorsi są Ci uważający się za nie wiadomo kogo, szczególnie gdy zobaczą kogoś kto odstaje wyglądem , mentalnością, zachowaniem od tego jak oni by chcieli. Potrafią być tak zazdrośni, perfidni, małostkowi, że szok. Takie wredoty zazwyczaj mają ograniczoną inteligencję społeczną, są egoistami . Mamy kapitalizm, który potęguje takie zachowania Swoją agresję wyładowują na innych słabszych. Wielu z nich jest katolikami. Dla mnie są poprostu nieco bardziej rozwiniętymi murzynami o białej skórze. Taką mentalność zaobserwowałem i w Polsce i będąc w Wielkiej Brytanii wśród niektórych Polaków. Nie uogólniam tych wniosków dla całości społeczeństwa Polskiego bo wiadome jest, że nie wszyscy tacy są. Ciekawe jak mówią o innych krajach? Jedyną sprawiedliwością są rasowi esesmani.