Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfrhfi3r

Nie nadaję sie na matkę...

Polecane posty

Gość hfrhfi3r

Moje dziecko jest kochane i wyczekiwane... W porównaniu do innych dzieci to dosłownie anioł. Nigdy nie bylo problemów z zasypianiem, z karmieniem, z zachowaniem. Szybko się uczy nowych rzeczy (ma teraz 7 lat) i musze przyznać, że ludzie ją zachwalają... Jednak ja nie potrafię się z tego wszystkiego cieszyć. Mało tego, nudzi mnie czas spędzony z córką, to dla mnie przymus, obowiązek. Jak sobie z tym poradzić?

Gość carolajllla
idz i porzadnie sie rozerwij , pomoze, potrzebujesz troszke czasu tylko dla siebie ... wyszalej sie ...

Gość anulsss
może jesteś zmęczona? Zadaj sobie pytanie czy masz wystarczająco duzo czasu dla siebie... moze tu pies pogrzebany. Może za bardzo poświęcasz się tylko dziecku...

Gość PippaM.m.
a to kolejna matka polka buhahaha!!!!

Gość ja mam kochankaaaa
mają rację, idź wyszalej się , znajdź sobie kochanka, a dziecko oddaj babciom, bo to są niech się nim opiekują, przecież tutaj na forum to modne, aby babcie wychowywały wnuki, bo inaczej się ich opluwa.

Gość (smutas
czuje dokladnie to samo amoj synek ma dopiero kilka m-cy:( tak dlugo mazylam o dziecku. w koncu sie udalo a teraz jestem dobita. nie lubie sie nim zajmowac. tez jest grzeczny ( jak narazie). kazdy mowi jakie to ladne spokojne dziecko a ja najchetniej bym wyszla z domu i nie wrocila. zastanawia mnie czemu tak jest do cholery???? przeciez to nie byla wpadka. dobilas mnie autorko ze u ciebie tez tak jest a cora ma juz 7 lat. czyli u mnie juz tez tak zostanie???:(