Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidzio

Wczoraj dzwoniła a dzisiaj poszła z innym

Polecane posty

Gość dawidzio

Witam mam pytanie do was czy to jest normalne ze dziewczyna wczoraj dzwoniła pytała o wesele czy pójde z nia a poszła z innym i dobrze wiedziała ze z nim idzie. czy to jest normalne. czy ona normalnie sie zachowała?? nadmieniam ze twierdziła ze sie z nim nie spotyka i ze ze mna sie spotyka a w rzeczywistosci było jednach inaczej. zastanawiam sie jak moga byc takie osoby perfidne ze tak kłmac potrafia!!!!

Gość dawidzio
szkoda ze nie ma nikt nic do powiedzenia :(

Gość czarnula_88
uwierz mi że jednak istnieją takie osoby, które albo lubią albo też nieświadomie bawią się czyimiś uczuciami nie zdając sobie z tego sprawy, mocno współczuję ci że jesteś w takiej sytuacji i wydaje mi się że szkoda zachodu na taką dziewczyną

Gość nie napisałeś czy zgodziłeś
się z nią pójść. Bo jeśli powiedziałeś NIE, to nic dziwnego, że poszła z kimś innym :)

Gość dawidzio
powiedziałem ze zadzwonie do niej za godzine i odpowiem jej ale nawet jakbym poiwedział tak to by nie poszła bo mi kolega m owił ze tamten 2 tygodnie temu kupił sobie garnitur i ze napewno nie pójdzie ze mna. a tp był pretekst zeby było pózniej cos zagadac bo jeszcze cos napomniała o ciazy. i mysle ze specjalnie tak powiedziała bo wiedziała ze idzie z tamtym a mnie powiedziała o tej ciazy zebym myslał i zeby było jakies zaczepienie pozniej po weselu.

Gość dawidzio
dzisiaj włączyła telefon i doszły jej smsy co napisalem ze nei mam zamiaru z nia miec nic wsplnegop

Gość Zinnka
I dobrze napisales. Ona jest niepowazna. Od takich ludzi trzeba sie trzymac z daleka.

Gość dawidzio
zakochanym mozna byc ale ludzie sie smieja pokatak z ciebie ze tak wierzysz. ja miałem to samo postawiłem gruba kreske i powiedziałem KONIEC jest ciezka ale bedzie lepiej nie ma tego co by na dobre nie wyszło..

Gość dawidzio
napisałem jej ze nie chce mies z nia nic wspólnego ze nie chce jej znac.. ona cos o ciazy ze ma iśc do lekarza i ze czy pojade z nia jeszcze przed tym weselem powiedziałem ze jak bedzie w ciazy i bedzie dziecko moje o oki. wychowam sobie a z nia nie chce nawet byc i widziec jej na oczy

Gość Ona jest niezdecydowana
więc działaj chłopie :D

Gość dawidzio
ze co mam działąc jak?? Ja wiem ze nie bede juz z nia bo sobie nie wyobrazam tego a druga sprawa u mnie w pracy sie smieja ze mnie teraz.... bo wszyscy wiedzieli ze sie spotykam mozna tak powiedziec a tu wywineła taki numer...

Gość prawiczek z warszawy
baby takie są, najlepsza metoda umów się z jej koleżanką podziała 120% :classic_cool: tylko nie udawaj obrażonego ani nie bądź cipa, a w pracy to sobie mogą najwyżej pogadać więc niech gadają :D

Gość dawidzio
tylko ze kilka osób z pracy było na tym weselu....... jak nie udawac obrazonego ja nawet jak ja spotkam gdzies na ulicy to przejde z podniesioną głoa i nawet czesc nie powiem

Nie przejmuj się takimi osobami nie warto! Też sobie z nią pogrywaj skoro Ona tak postępuje!

Gość dawidzio
Ale ja juz nie mam zamiaru miec nic wspólnego z taka osoba nawet jakby była w ciązy to zrobie badania a nie bede i tak z nia i tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość prawiczek z warszawy
Obrażają się tylko baby :classic_cool:

Gość dawidzio
ale co uważasz ze powinienem rolmalnie powiedziec czesc...>?? Bez przesady....