Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulsss

jak noce przesypiają Wasze dzieci?

Polecane posty

Gość anulsss

Córka zaczęła 6 miesiąc i budzi się zwykle dwa razy n mleko - ok. 24 i ok. 4 w nocy. A cytałam niedawno, że do 6 m-ca niby dziecko powinno nabyć umiejetność przesypiania całych nocy...

Gość u nas różnie
synek jak skończył miesiąc spał od 19 do 5 rano potem w 3 miesiącu coś mu się przestawiło i przez jakieś dwa tygodnie budził się co 1-2 godz następnie były dwie pobudki ok. 24 i 4 to tak do około 5 miesiąca teraz ma 6miesięcy i zazwyczaj śpi od 20 do 6, 2 razy w tygodni zdarza się jeszcze pobudka o 3

corka od 3 miesiaca spi od 20 do 7-8... czasem budzi sie o 6, ale troszke sie napije i spi dalej :) o 8 zje sniadanko i tez idzie spac

Gość mama gdzieś tam daleko....
mój synek za tydzień kończy 2 lata i dopiero od 2 miesięcy przesypia od 21.00 do 8.30 czasem do 9.00 jak miał 6 miesięcy budził się jeszcze 2 razy czasem 3

Gość kubusiowa puchatka
moj synek jak skonczyl 2 miesiace to spal od 7 do 4 rano , zjadl i dalej spal do 7 rano, zostalo mu tak do tej pory, ma 4,5 miesiaca.

Moja za 12 dni skończy 4 miesiąc i póki co przesypia noce , budzi się jedynie ok 4 lub 5 na mleko, ogólnie jej sen trwa od 21.00 lub 22.00 i tak do rana więc nie jest źle ..ba nawet jest rewelacyjnie w porównananiu z tym co było jak była noworodkiem:D

Mój przesypia noce- ale od północy, +/- 1 godz. I tak uważam to za przespaną, budzi się nie wcześniej niż o 8 rano, czasami o 10. A że po kąpieli (ok. 19:30) lubi "połobuzować" to co ja mu poradzę, taki jego urok, nie widzę potrzeby zmuszania do snu od 21 np.- chociażby dlatego że o północy ma już cicho i ciemno a o 21 jeszcze nie. Śpi tak odkąd skończył 1,5 mc (teraz ma 3). A, i jest tylko na moim mleku- jeśli to ma jakieś znaczenie. Je dużo, rano dostaje butlę ściągniętego (mąż wstaje) to zjada już 200 ml.

Gość ciocia_klociaa
mój synek ma 2,5 miesiąca i śpi tak od 22/23 do 7/8 rano. Obudzi się, daje mu cycka i drzemie do 11. Uważam że to rewelacja. Zaraz po urodzeniu budził się tylko raz w nocy na karmienie tak kolo 3/4. Moje koleżanki mają gorzej. Jedna to z zegarkiem w ręku wstawała co 2h. I nie ważne czy to dzień był czy noc.

Gość anulsss
fajnie te Wasze bączki przesypiają noce ;) Moja córeczka najpierw budziła się co 2 h, potem różnie bywało a teraz tylko te dwa razy się budzi. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Ostatnio jak gorączkowała po szczepieniu to wzięłam ją do swojego łóżka i od północy przespała ładnie do rana ;) no ale co u mamy to u mamy ;)

Witam wszystkie Mamy:) Mam pytanie: Jaki zestaw butelek (mam na mysli ich ilosc i pojemnosc) jest potrzebny na starcie? Za 3 m-ce rodze i powoli zaopatruje sie w potrzebne rzeczy.. Zamierzam karmic piersia ale, to roznie moze byc, dlatego wole byc przygotowana. Dziekuje za odpowiedzi. pozdrawiam

Gość sdxxxxx
ta,jasne,dziecko to nie maszyna,mój ma rok i 4 miesiące i budzi sie 1-2 razy w nocy,jak nie mleko,to chociaż picie

Gość sdxxxxx
na start to wystarczy jedna mała butelka pojemność ta mniejsza,nie pamiętam chyba 150 ml albo 120.Tez muszę kupić,tez rodzę za 3 miesiące ;)

Gość alaaa ma kotaaaaa
mój spał ładnie ale teraz znowu budzi się dwa razy a czasem nawet trzy o 1.00 i o 5.00 wydaje mi się, że to ząbki... ma 5 msc

moja Gabi ma 3 miesiące zasypia 21-21-30 i śpi do 4-5 rano zje mleczko śpi do 7-8 :)