youknow 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Hej dziewczyny! Ja tez mam obawy.. Od niedawna wspolzyje ze swoim chlopakiem. Podczas seksu zawsze uwazamy. Nigdy 'nie skonczyl we mnie' tylko na zewnatrz.. Jednak ostatnio kochalismy sie w moje dni plodne oczywiscie z gumka.. Niby wszystko przebieglo okej ale strasznie sie boje ze jednak moglismy wpasc.. Nie chce byc w ciazy :( mam dopiero 18 lat i jeszcze sie ucze. W ogole w czasie gdy mialam dostac okres mialam zapalenie pochwy i smarowalam jakas mascia ktora i pomogla i uzywam plynu do higieny intymnej.Jednak juz 2,5 tygodnia spoznia mi sie okres .Stesuje sie strasznie mocno, kilka nocek mam nieprzespanych i ta pogoda.. Mozliwe ze przez to wszystko spoznia sie mi okres ale zeby az 2,5 tyg?:( Testu boje sie zrobic.. Chyba boje sie odpowiedzi.. Myslicie ze moge byc w ciazy? Pomocy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Idź do ginekologa. Normalnie masz regularne miesiączki? Możesz zrobić test, żeby się uspokoić, ale i tak powinnaś się skonsultować z ginekologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youknow 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Tak.. Nigdy tak dlugo sie mi nie spoznial.. Chyba bede musiala sie wybrac i to jeszcze bedzie moja pierwsza wizyta.. No , ale i tak powinnam zaczac chodzic do ginekologa chociazby na badania kontrolne.. Ciezko mi jest z tym wszystkim. Dziekuję za wyrozumialosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youknow 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Jeszcze dodam ,ze jak mi sie pierwszy tydzien spoznial okres to mialam bole brzucha jak na okres.. pozniej z osobna lewy jajnik mnie bolal kilka dni a potem prawy.. Teraz nie mam bolow.. No chyba ze za duzo mysle o swoim problemie to mnie zaczyna bolec brzuch z nerwow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youknow 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Na szczescie nadszedl ;) Dzieki Bogu ;) 18 dni czekalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach