Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowie o mnie nie dbają

Urodzę im wnuka a o mnie nie dbają!!!

Polecane posty

Dzisiaj byli u mnie na obiedzie i moi rodzice i teściowie. I co? Teściowie wiedzą że jestem w ciąży a nie kupili mi żadnego owoca, a moi rodzice przynieśli winogrona, truskawki, banany, jabłka, gruszki oraz trochę słodkości i moje ulubione lody. Mój ojciec wypalił z tekstem że o mnie nie dbają a urodzę im wnuka i matka dodała jeszcze że nie okazują mi żadnej wdzięczności a teściowie po prostu to wyśmiali!

Gość ...............///............
bazienka ty debilu won stąd, po co sie idiotko wypowiadasz jak każdy na ciebie sra

To chodzi oto że mogli po prostu przyjsc do mnie z owocami, tak jak moi rodzice. W końcu urodzę im wnuka albo wnuczke, powinno im na tym dziecku zależec a nie że przyjdą z niczym i czekają aż ich się ugości, moi rodzice cały czas pytali czy czuje się dobrze, czy czegoś mi nie potrzeba a oni nic.

Gość Hart H.
''a najlepiej wiesz ustaw domu oltarzyk z koszem na dary ofiarne i miejscam do kleczenia i laskawie przyjmuj holdy bo im wnuka urodzisz tylko postaraj sie o duzy tron dla siebie, bo jak zaczniesz to wszystko wpie**alac, to obudzisz sie po ciazy z 50 kilogramami gratis'' hahahahaha swietne :D

Gość no i co z tego lampucero
jestes poyebana szmata i rozpIeszczona na maksa w dodatku. bazienka BRAWO!!!

Gość WDR - Wujek Dobra Rada
nie przynoszą nic - ich sprawa! jeżeli dla wnuka też będą tacy to nie będziesz utrzymywać kontaktów - proste! jak przyjdą wtedy - to powiesz im spierdalać i koniec tematu!

Gość teściowie chcieli cię uchronić
od kontaktu z groźną bakterią, która ostatnio grasuje na warzywach i owocach, a ty nie doceniasz :O

Gość eh ksiezniczka wielka
wszyscy maja skakac kolo ciebie bo dalas dupy? zastanow sie

Rodzice skakali koło mnie, boją się żeby mi się nic nie stało, mówią że moje dziecko będzie najwspanialszym człowiekiem na świecie a oni cały czas zmieniali temat. Jeszcze teściowa powie że ona już swoje dziecko urodziła i nie potrzeby się o takie sprawy pytac bo wie jak to jest a teśc jest obojętny na to wszystko. Tylko że ja nie wierzę w te bakterie i moi rodzice też uważają że z tymi bakteriami to zwykła głupota. Mogli chociaż jakieś czekoladki przynieśc lub lody, moi rodzice o wszystkim pomyśleli.

Mysle ,że od początku twojego zwiazku twoi tesciowie nie byli za bardzo wylewni ,( możę nawet oziebli < nie pasowałas im do syna) . wiec czego ty sie spodziewasz , tesciowa żuci ci sie na szyje i powie 'dziekuję" . mam racje ?

Gość eh ksiezniczka wielka
tesciowie nic nie przyniesli a rodzice tacy wspaniali ojoj, malo sie nie pozygam

teściowie o mnie nie dbają Rodzice skakali koło mnie, boją się żeby mi się nic nie stało, mówią że moje dziecko będzie najwspanialszym człowiekiem na świecie a oni cały czas zmieniali temat. Jeszcze teściowa powie że ona już swoje dziecko urodziła i nie potrzeby się o takie sprawy pytać bo wie jak to jest a teść jest obojętny na to wszystko. Wiesz co w tym wypadku muszę Ci przyznać rację, mnie samej też by się nie podobała taka obojętność.Co do owoców to zwisałoby mi to, ale takie zbywanie jakby ciąża i oczekiwanie dziecka to było takie nic.

Moi rodzice po prostu się cieszą że będę miała dziecko, planują z nim różne wyjazdy, zabawy itd a teściowie nie wykazują entuzjazmu. Teśc o swoim hobby i pracy, teściowa o swojej pracy i o tym że chce się spotykac z koleżankami i chodzic na basen i fitness, jestem pewnia że oni się nie będą zbytnio moim dzieciątkiem.

bazienka Jesteś strasznie agresywna! Autorka tylko zapytała o zdanie a Ty zaraz ją zaatakowałaś i wyzywasz.Bawią Cię takie odzywki w stosunku do innych? Już nie można na spokojnie po dyskutować?

Gość omg;D
bazienka ponoc jest psychologiem :D chyba w marzeniach:D Takiej zgryzliwej baby i idiotki jak Ty bazienka to dawno nie bylo na forum.

Bazienka Zwracam honor, nigdzie jej nie wyzwałaś, ale i tak jesteś strasznie chamska i chyba do każdego i wszystkiego bojowo nastawiona. Tak jakby się nie dało na spokojnie niczego wytłumaczyć. Jeśli to prawda z tym psychologiem, to nie możesz nim być, bo psycholog, zawsze stara się w jakiś sposób zrozumieć drugą osobę, Ty tego nie robisz, nawet jesteś daleka od tego.

Gość omg;D
bazienka-kobiecino leczysz tu swoje kompleksy :D?

bazienka zaraz napisze ze ,,psychologiem to ona jest w pracy a tu juz nie musi i ma prawo do swojego prywatnego zdania" ten tekst już wszyscy znaja:O

Gość omg;D
" nikt mi nie placi za bycie mila o rozumienie wszystkiego" Mozesz przetlumaczyc to zdanie na polski :D wielka pani psycholog:D?

Gość omg;D
Bazienka -Doucz sie co to ironia i sarkazm,bo pojecia nie masz ad, tego:P