Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość invjhmyfjndtyhbrgtyhjyujntdfyh

Imię TOMAS

Polecane posty

czy mogę nazwac synka TOMAS ? nie tomasz i nie thomas Tomas mi się podoba i pasuje do nazwiska, ale czy zatwierdzą w urzedzie ?

Gość Tomaszowianka
zal

Gość triggery
czy kurde juz nie ma normalnych imion?! Jak nie jakas Jessika, Pamela to Tomas...

Brat mojego szwagra ma Thomas ale o Tomas - ie nie słyszałm . W urzędzie nie powinno być problemów bo imię zawiera litery znajdujące się w polskim alfabecie i pisze się tak samo jak wymawia więc problemów na bnk nie będzie.

a dlaczego nie może byc TOMAS ? moja rodzina pochodzi z Republiki Czeskiej i tam to imię jest bardzo popularne po dziadku by miał thomas to z angielskiego - nie pasuje do nazwiska pisownią

a jednak Polacy nie są zbyt przyjaźni dla cudzoziemców szkoda żegnam drogie koleżanki :(

ladne imie , no tak moze byc problem z urzedem, szkoda. Tu gdzie mieszkam mozna wybrac imie jakie chcesz, naewt sama mozesz je wymyslic i nikt nie robi z tego problemu i co kilka lat masz prawo do zmiany imienia i nazwiska, co kraj to obyczaj

moi znajomi zamiast dac na imie dziwczynce maja dali majka i zatwierdzili więc z tym by też przeszło :) powodzenia a mi sie tam imie podoba

Autorko nie przejmuj się ja mojej córce dałam na imię Kamilla i teściowie od razu zareagowali dlaczego nie Kamila porostu a ja na to że tu gdzie mieszkam nie ma Kamilli przez jedno L:/

Gość i feel you
a niby czemu mielibysmy byc przyjazni? co to nasz obowiazek?

Gość kicikicaaa
ale po co się pytasz na forum???? daj jak ci się podoba i tyle, a w urzędzie się zapytaj czy je zatwierdzą, my nie urzęnicy wiec co ci mozemy pomóc w tej kwesti??? bo nie bardzo wiem??