Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noklaa

Kolega mojego faceta się za mną ogląda

Polecane posty

Gość noklaa

kiedy np. siedzimy w trójkę i mój facet po coś wyjdzie to rzuca głupie podteksty :O Ma 33 lata i 40 letnią kobietę z którą ma dziecko, babka naprawdę się sypie, wygląda na jakieś 46 lekko.. po co faceci biorą sobie starsze ,a później oglądają się za młodszymi, zdradzają z nimi swoje kobiety? Powiedzieć o tym swojemu? Coraz bardziej mnie ta sytuacja denerwuje ,ale to jego dobry kolega..

Gość noklaa
głupie pytanie :O nie

to powiedz swojemu facetowi zeby powiedzial temu qmplowi zeby sie odpierdolil :) proste?

Gość i tak zaraz mu
nadstawi szpary :O

Gość noklaa
nie będę nic nadstawiać ani dawać :O Gogo , no tak niby proste, ale znają się od lat.. nie chcę żeby przeze mnie się pokłócili..może z tym kolegą porozmawiam poważniej ? powiem ,że jeśli to żarty to mnie nie śmieszą ,a jeśli nie to niech i tak wybije sobie z głowy :O ?

Gość noklaa
nie wchodzę tam nawet, wiem ,że mogą dobrze wyglądać, ale ona niestety nie

Gość Zinnka
Powinnas o tym powiedziec swojemu facetwi. Bo co to za przyjazn, skoro on chce flirtowac z dziewczyna przyjaciela? To zadna przyjazn i dobrze, aby twoj facet o tym wiedzial.

Żeby potem nie było niedomówień najpierw powiedz swojemu chłopakowi i najwyżej potem pogadaj z jego kumplem.

na pewno trochę Ci się to podoba , że inny facet zwraca na Ciebie uwagę...przecież wy lubicie być w "centrum uwagi" więc luz...:classic_cool: a poważnie , to lepiej powiedz swojemu facetowi , o co chodzi temu "przyjacielowi" ;) - znaczy my to wiemy , ale czy Twój facet wie...:)

Gość Zinnka
i jeszcze jedno...jezeli nie powiesz o tym twojemu facetowi, to znaczy, ze nie jestes z nim szczera. Wiec co to za zwiazek???????

Revolver - to jest strasznie upierdliwe jeżeli zainteresowanie jest ze strony "kolegi" partnera. Po pierwsze - dość niekomfortowe dla samej dziewczyny, po drugie - facetowi będzie przykro jak się dowie, że ma kolegę-dupka i już samo to powoduje antypatię do "zalotnika".

to jest strasznie upierdliwe jeżeli zainteresowanie jest ze strony "kolegi" partnera. Po pierwsze - dość niekomfortowe dla samej dziewczyny, po drugie - facetowi będzie przykro jak się dowie, że ma kolegę-dupka i już samo to powoduje antypatię do "zalotnika". tak...jeżeli facet, który rzuca te teksty, powtarza to ciągle i ciągle , to jest to meczące i widocznie ma braki w takcie...można sobie pożartować, pomarzyć , zamyślić się ale tylko do pewnego momentu....potem to staje się idiotyczne , zwłaszcza dla 33 letniego drania , który chce wyrwać młoda laskę...;)

Revolver - wierz mi, że w większości przypadków takie teksty od kolegi faceta się ignoruje, a potem to już po prostu unika kontaktu. upierdliwe jest nie dlatego, że on się narzuca, ale sama świadomość zaistniałej sytuacji.

wierz mi, że w większości przypadków takie teksty od kolegi faceta się ignoruje, a potem to już po prostu unika kontaktu. upierdliwe jest nie dlatego, że on się narzuca, ale sama świadomość zaistniałej sytuacji. według mnie jest zupełnie odwrotnie...sama sytuacja nie jest dla kobiety wcale taka zła (zależy tylko jaki to kolega) tylko ten upierdliwy , bezsensowny upór, jest problemem...bo z wami trzeba czasem delikatnie i nie notorycznie...:P

Revolver - rozumiem, że jesteś kobietą która była w takiej sytuacji i stąd to wiesz :)

fawila - teraz to sobie robisz jaja na maksa :D a muszę być kobietą? nie mogę być facetem , który to obserwuje?

Taki lekki sarkazm był ;) Po prostu nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Jeżeli kocha się swojego partnera to nie chce się dla niego żadnej krzywdy - taki łajzowaty kolega to jest jakaś tam strata moralna, mniejsza lub większa, zależy od kontaktu. Więc w tym momencie chęć wydrapania oczu wygrywa z próżnością :D

niestety nie da się wrzucić do jedno worka wszystkich , w pewnych sprawach , więc to tylko mój punkt widzenia - nie musisz się wcale zgadzać...

a ta chęć wydrapania oczu , to tylko taka kobieca zewnętrzna postawa , wewnątrz nie musi wcale taka być...:P

ależ to było by niestosowne z Twojej strony , gdyż wszyscy mówią i piszą tylko prawdę...:P

W sumie...rozumiem. Taki urok tego forum :P Ale też od razu mi zmyślanie zakładać...nieładnie z Twojej strony :P