Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi_

Oddam za darmo 10 słoiczków- Będzin

Polecane posty

Gość vi_
wyrzuce masz racje, wiecej zachodu z tym oddaniem niz to warte.

Gość hejhejheju
wspolczuję ci autorko:( chcesz dac----wrzeszczą nie chcesz dac wrzeszcza-ludzie potrafia tylko innych opluwać:(

nikt nie opluwa autorki, pomysl bardzo szczytny, szkoda tylko, ze nie zaproponowala tego pod koniec maja ;)

Gość wlasnie tak......
„Ojciec i syn w starożytnym Egipcie szykowali się do długiej podróży. Zapakowali swoje tobołki na osła i wyruszyli w drogę. Nie uszli daleko, kiedy nadeszła grupa młodych mężczyzn, którzy skrytykowali syna, za to że pozwala swojemu ojcu iść. Więc syn posadził ojca na osła i poszli dalej. Niedługo potem spotkali następną grupę, która skrytykowała ojca, że on nie pozwala swojemu synowi jechać razem ze sobą na ośle, oszczędzając osła. Więc syn usiadł razem z ojcem na ośle i pojechali dalej. Kilka godzin później spotkali kolejną grupę ludzi, którzy skrytykowali ich za to, że męczą osła w taki upał. W rezultacie ojciec i syn wzięli osła, związali go, przewrócili do góry nogami i ponieśli między sobą. Wkrótce doszli do rzeki ze starym, chybotliwym mostem. W momencie, gdy doszli do połowy mostu, most załamał się i cała trójka wpadła do wody. Ojciec i syn dopłynęli do brzegu i uratowali się. Związany osioł utonął. Morał z tej historii brzmi: Jeżeli próbujesz zadowolić wszystkich, stracisz swojego osła. Czasem musisz pogonić antagonistów i kierować się własną mądrością.

Gość vi_
vi nie darowalabys sobie jakbys o tym maju nie wspomniala jeszcze na koniec co? :)

Gość o zesz Ty ... ,,,,
:D dobre :D przeterminowane sloiczki, mi pol z dzisiaj zostalo ... oddam !!! po co ma sie zmarnowac. jeszcze jakby wazne byly! szczytny cel??? jaja sobie baba robi ;/ dzizys glupota nie zna granic.

Gość vi_
widac mozna. jeszcze cos?

Gość vi_
nie wstyd, i ooo tak napewno 5 dni po terminie to tragedia przeciez by sie stala. Matki biede klepia wiec chcialam dac niz wyrzucac, bo takie wszystko wezma.

Gość vi_
takie mamy nie beda wybrzydzac i takie z checia przyjma a te 5 dni... rozsmieszacie mnie coraz bardziej z tej pańki

Gość Madddzia.
co to jest pańka? :D wypierdalaj już idiotko, zepsute żarcie to swojemu bachorowi możesz dawać

Gość vi_
ale ja nie mam bahora, wiec komu mam je niby dawac...? a pańka to tak jak panika tylko ze z kreseczka nad N :O

vi_ no ale chyba sie przez kilka dni nie zepsuły co,moze mam wyrzucic? NIE WCISNĄC STARE ZARCIE INNEMU DZIECKU,durna jestes

Gość vi_
zgadza sie, zostaly mi po dziecku... ja mam dziecko a nie jakiegos bahora :) tak wiec dobrze napisalam

Gość vi_
seleminko moje dziecko nie ruszy juz takiej packi jakbys czytala uwznie bys wiedziala

Gość vi_
to sobie pisz do woli :)

Gość vi_
dobranoc

Autorko,naprawde jesteś niepoważna!!!!!!!!!!!!!!!Przeterminowane jedzenie dla niemowlaka? Mogloby dojść do jakiejś tragedii!!Opanuj się kobieto i pomyśl troche!!!!!!!!!!!Wstyd!

Gość vi_
Hej wszystkim, ale jaja!! napisałam tylko jednej JEDYNEGO posta w niedzielę rano i dotąd nie miałam dostępu do neta a tu taaaaaaka historia wyszła!! fiu fiu Naprostuje jedynie, że słoicznie NIE były przeterminowane :) data ważności do 2012 :) dziękuje wszystkim za uwagę. Szkoda,że przez waszą głupotę nikt nie skorzystał....