Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaaaikaka

Fajna sala weselna sosnowiec, bedzin lub czeladz??

Polecane posty

Gość mozaaaikaka

i oczywiscie nie za droga?

Sosnowiec : Czarci Młyn, The old central pub, Winiarnia u renarda Czeladź : Restauracja pod filarami to jest ten palac gdzie odbywaja sie sluby cywilne Bedzin: jedyne co mi przychodzi na mysl to zamek bedzinski :P

to jesli chodzi o sale "klimatyczne" i kameralne, bo za takimi sie rozgladalam. Ale jesli szukasz zwyklego domu weselnego to jest duzo w tych miejscowosciach, poszukaj na internecie. Acha jeszcze bralam pod uwage restauracje rycerska w czeladzi czy jakos tak

Tez wesela organizuja w sosnowcu na stawikach, to sie nazywa chyba Siedlisko Stawiki jesli chcesz miec ładne widoki przy okazji :) Jak jeszcze sobie cos przypomne, to dopisze. Oczywiscie mozna tez zorganizowac wesele w czeladzkiej Californii, ale mnie osobiscie sie tam nie podoba. Drogo, sala tandetna i zarcie w suie do dupy, bo mialam okazje sprobowac Na pewno odradzam Pod starą strzechą w Sosnowcu milowicach. Jedzenie kiepskie, brak klimy

Gość mozaaaikaka
Mieszkam praktycznie 100m od californi i własnie wiem, ze tam jest nie za fajnie, nawet nie ma gdzie wyjsc na dworek bo od razu wyjscie jest na ulice. szukam czegos naprawde ladnego na 90 osób cos w stylu sali bankietowej domino w czeladzi ale tam juz jest zajete

Tez mieszkam niedaleko Californii i czasami jak widze te limuzyny pod restauracja, to smiac mi sie chce, ze maja społem na przeciwko :P Jak mi dziecko zasnie, to poszperam troche, bo sama szukałam sali i cos tu napisze.

Gość a coz DGGG
a dabrowa gornicza?? sala impresja - moze niezbyt fajne miejsce ale na wesele na 40 - 50 osób w sam raz albo sale na pogorii I - piene widoki

Gość a coz DGGG
catamaran albo shuma tam jest :) bardzo fajnie i miło i dobre papu

Gość mozaaaikaka
Fajna jest ta Shuma, ale zajeta juz :((((