Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna2

zwiazek z muzułamaninem

Polecane posty

Gość marianna2

zapewne pojawia sie tu obelgi na moj temat ale nie obchodzi mnie to. zakochalam sie on byl wspanialy na poczatku a potem stal sie koszmarny caly czas naciskal na sex (nie robilismy tego) i mam wrazenie ze tylko o to mu chodzilo

Gość marianna2
jakie oni mają kutasy? widział ktoś?

Gość marianna2
podszyw

Gość JATEZTAKMAM
ja widziałam dwa członki Arabów i mieli małe... Ale za to jakie piekne twarzy ale ogolnie nie lubie arabów już hehe

Gość M-i-s-s-i-a
marianna2 - a ja mysle,ze w sumie sex tu jest mniej wazny niz roznice kulturowe. Sex moze byc OK, zwiazek niekoniecznie...

Gość Pomóżcie dziewczyny :)
Jesli muzułmanin naciska na sex, to nie jest prawdziwym muzułmaninem, tylko chce Cię wykorzystać korzystając z Twojej naiwności i niewiedzy. Oni wbrew pozorom mają nakaz szanowania nawet 'niewiernych' kobiet i na dobrą sprawę nawet całować się nie powinni przed ślubem - jesli pragną kobiety, mają ją poślubić po prostu. Czytałam jakiś czas temu blog muzułmanki, która jest żoną Saudyjczyka(?) i to jedną z kilku - była oburzona zachowaniem swoich 'braci w wierze' i ostrzegała dziewczyny spoza ich kultury, żeby się na to nie nabierały. Co innego jeśli się deklaruje, że nie jest muzułmaninem, wtedy może mieć po prostu europejskie podejście.

Gość marianna2
wszystko sie zgadza jak jw kopma mnie w dupe bo znalazł inna co nie mal od razu poszla z nim do lozka ZAL!

Gość hiuroszimka
ja w egipcje bzyknałąm sie z barmanem, miał kutaska sporego i dymał mnie 4 razy w nocy, marzenie było fantastyvcznie, po tej akcji nawet sex z mezem mi sie zaczał podobac, bo tak to martwa w kroku byłam....yyeyeey w ty roku turcja.

Gość marianna2
TYLE ZE MI NIE CHODZILO O SEX A O WIEZ EMOCJONALNA KTORA ON MIAL GZIES

Gość lejkana
marianna2 a gdyby on byl polakiem, to byloby dla ciebie OK. ?