Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lore lei lei

BYŁA NĘKA MOJEGO przyszlego MĘŻA! CO ROBIC???

Polecane posty

Gość lore lei lei

Wczoraj moj przyszly mąż wrócił do domu w ogromnym stresie i tak wkurzony , ze szok. jego ex, ktora obecnie przebywa w szpitalu psychiatrycznym, napisala mu sms, zeby natychmiast do niej przyjechal, bo jak nie, to ona sie do nas wybierze. I napisala mu liste zakupow! Chore! Pojechal wkurzony z zamiarem zrobienia jej awantury, bo ciagle wydzwania, a on nie chce zadnych kontaktow z nia, poniewaz to toxyczny czlowiek. na wiesc o naszym slubie (za pare tygodni) powiedziala zeby sie nawet nie wazyl bo pozalujemy i ze on do niej na zawsze nalezy, mimo ze maja rozwod, meza przeszly ciarki, bo ona jest w takim stanie, jakby byla opetana nienawiscia.Szok! zapowiedziala sie u nas jak wyjdzie ze sszpitala.cala noc nie spalam. Maz zaluje, ze w ogole tam pojechal....Doradzcie, jak zachowac sie w takiej sytuacji....

Gość M-i-s-s-i-a
Zmienic przyszlego meza??? OK wiem ,ze glupia odpowiedz, ale obawiam sie,ze bedziesz musiala z tym zyc lata!

Gość LORE LORE LEI
no cos ty, kochamy sie do szalenstwa, mamy sliczna coreczke....mysle, ze wystarczyloby zmienic nr tel, ale przez debila tracic numer ktory ma sie od lat?...chore....

Gość LORE LORE LEI
powinni konfiskowac, zgadzam sie. ale zycie jest zyciem.Z ordynatorem maz rozmawial, i co z tego...(impas

Gość LORE LORE LEI
nie wiem, dlatego nie bede podaswac zbyt wielu szczegolow, bo to i tak taka specyficzna sytuacja....

Gość LORE LORE LEI
zona, nie ja, tylko nr mojego meza, ktory MA NA TEN NR MNOSTWO kontaktow biznesowych itp, a zmiana z tego powodu jest malo profesjonalna.Ale on sie juz nad tym powaznie zastanawia, moze to i najleosze wyjscie.

Gość kgwxdyhivvh
sa takie telefony w ktorych mozna ustawic opcje "blokada numeru"- zablokowac ja i juz. a poza tym to nie rozumiem po co w ogole maz do niej pojechal? nie reagowac na nia w ogole a teraz ona wie, ze ma go w garsci

Gość LORE LORE LEI
pojechal, bo przejezdzal akurat obok szpitala i dostal gtakiego cisnienia ze postanowil to raz na zawsze zakonczyc.pierwsze co zrobil to poszedl do ordynatora i pokazal smsy. moj maz to nerwus straszny, dziala natychmiast. tel.juz zablokowal, ale sms sie chyba nie da?

Gość kgwxdyhivvh
nawet jak sie nie da sms zablokowac, to niech po prostu ich nie czyta, tylko od razu usuwa. jak w tych esach sa jakies grozby, to zawsze mozna isc na policje, to nic, ze ona jest swiruska- cos powinni poradzic na to

Gość LORE LORE LEI
no wlasnie nie wiem, jak jest teraz niepoczytalna...Boze, maz opowiadal, ze sie wystarszyl, ona robi wrazenie jakby byla opetana....opowiada takie glupoty z pogranicza okultyzmu, ze nie wiem czy bac sie, czy smiac sie....

Gość nic nie wywalaj
Nie usuwać smsów, z rozmów sporządzać notatki. Potem z tym wszystkim do sądu i zakaz zbliżania się.

Gość LORE LORE LEI
o widzisz, to jest pomysl. a ja powinnam do niej napisac cos?

Gość NAPISALA MI DZIS
PIERDOL SIE SUKO...:/ PONIZEJ KRYTYKI

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa
pierdol sie suko ma napisac????