Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77oney

Czym przyciemnić dekolt

Polecane posty

Gość 77oney

Jestem bardzo blada ale od lat mam problem z trądzikiem i po wielu specyfikach/kombinacjach mam ciemniejszą skórę na buzi. Używam podkładu. Mam też kilka przebarwień na dekolcie, który jest jednak całkowicie biały i bardzo się odznacza. Nie mogę się opalać bo to pogorszy tylko przebarwienia i pytanie jaki balsam brązujący polecacie? To dość delikatna sprawa bo jak zrobić by buzia/szyja i dekolt były jednolite... boję się pomarańczowego koloru. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość M-i-s-s-i-a
Pewnie uznasz moja porade za bezsensowna, ale polecam Ci wysmarowac buzke, szyje, dekolt jakims dobrym kremem na opalanie i spedzic kilkanascie minut na sloncu! Odnosze wrazenie,ze swiat zwariowal na punkcie unikania opalania! Nie jestem za tym by godzinami lezec na sloncu, ale kilka minut dziennie jeszcze chyba nikomu nie zaszkodzilo.

Gość 77oney
Nie mam nic przeciwko opalaniu, nie wiem czy wiesz że przebarwienia na słońcu się utrwalają a tego bardzo bym nie chciała... pewnie że wolałabym poleżeć na słońcu...

Gość kgwxdyhivvh
kup sobie z kolastyny samoopalacz do twarzy i ciala. Ja przewaznie stosowalam balsmy brazujace bo po samoopalaczach robily mi sie smugi i plamy ale ten samoopalacz polecam- zadnych problemow nie ma :D uzywam go tylko na twarz i dekolt- jest super- bardzo naturalny (mam ten do jasnej karnacji). Tubka jest dosc mala ale jak bedziesz stosowac na sama twarz czy dekolt, to starczy ci na dlugo. ja mam ten w kremie, jestem ciekawa jak sprawdza sie ten w sprayu http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=6996

Gość M-i-s-s-i-a
77oney - ja niby zdaje sobie sprawe, ze opalanie nie jest zdrowe, ale nic na to nie poradze, ze korzystajac ze slonca - czuje sie fajniej, problemy skorne znikaja, a lekki braz raczej nie ujmuje mi urody. Poza tym podobno witamina D wytwarza sie pod wplywem promieni slonecznych , wiec chyba wole pare zmarszczek niz problemy z biodrami na starosc!

Gość ukladanka spanka
JA POLECAM Z EVELINE!!! JEST IDEALNY

Gość 77oney
Misia, gdzie ja napisałam, że opalanie jest niezdrowe i dlatego nie chcę leżeć na słońcu i że chodzi o zmarszczki? trzeci raz piszę, mam przebarwienia po trądziku, na twarzy, szyi i dekolcie. Słońce to dla mnie zabójstwo, bo owszem, wysusza pryszcze ale też przyciemnia przebarwienia. Nie chcę się opalać wyłącznie z tego powodu. Jeśli chodzi o resztę ciała to mam kontakt ze słońcem i to spory więc o witaminę D się nie martwię.