Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabell troskan

jaki wierszyk na zaproszenie

Polecane posty

zastanawiam sie nad wierszem do zaproszeń, any było tam napisane że nie chcę kwiatów, bo to tylko ulotna chwila, bardzo mi sie spodobał pomysł mojej szwagierki jak zarzyczyli sobie maskotki, a tu już bardziej stałe jest,

Ale co to za zaproszenie? Na slub, urodziny, orgie?

Uo teraz zobaczylem ze sluby i wesela. No yo. Kwiaty piekne, lecz schna szybko, wypierdalac na sciernisko. U nas piwa pelny dzban, wodki duzo, sporo dan. Zapraszamy na przyjecie, zamiast kwiatkow misie wezcie! :D

Gość M-i-s-s-i-a
A co chcesz z ta iloscia maskotek zrobic?

Ja dostalam taki wierszyk Jezeli planujecie kwiatami nas obdarowac, pozwolcie nam nasza radosc dzieciom podarowc. Bardzo bysmy chcieli, by w tym dniu uroczym, były usmiechniete czyjes male oczy. Tym wieksza przyjemnosc nam sprawicie, jezeli kwiaty na łakocie i artykuły szkolne zamienicie . :-D

Gość złośliwa jędza czasem taka
W podobnym topiku kilka tygodni temu ułożyłam i zaproponowałam następujący wierszyk, który sugeruje gościom właściwą reakcję na zaproszenie na ślub: Drodzy goście, bardzo wasz czas szanujemy, więc pozostać w domach proponujemy. Pieniędzy na ubiór czy podróż nie wydawajcie, tylko w koperty wkładajcie i nam pocztą przysyłajcie. Nie upijecie się, nie zmęczycie i na naszą wdzięczność zasłużycie.

Zlosliwa jedza trafila w sedno. :) A te wierszyki slubne to zwykle straszna popelina, czestochowa leci na kilometr. Wstyd takie cos wklejac na zaproszenie.

Gość ljcds
a dlaczego goście weselni mają sponsorować zabawki dla twojego dziecka? Chcesz to kup sama za kasę z kopert.

Gość ana 26
przepraszam, a po co Twojemu dziecku z 30 - 50 maskotek?

a po co mi 30-50 bukietów kwiatów??lepsze już te misie, będzie dziecko miało do swojego pokoju.np poukładać sobie na pułeczce.jest mała w dniu ślubu będzie miała 2,5r

Gość ana 26
nawet nie do zabawy, a do układania na półce?? życzę przyjemnego odkurzania tego "majadanu" ;) dobra, teraz serio chyba najłatwiej jak wpiszesz sobie to pytanie w Google i poszukasz na różnych stronach i forach ja uważam, że takie sugerowanie ludziom że mają coś przynieść jest mocno nieleganckie - i nieważne czy chcesz kasę czy tylko zabawki

Gość jestem inna :)))
nie podobaja mi sie te wierszyki wczoraj dostalam zaproszenie i w srodku byl wlasnie taki wierszyk: Goście!!! Kwiatów nie przynoscie Kwiaty bardzo lubimy Jednak o kupony lotto lub książkę prosimy