Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wspolzylam z chlopakiem w 11 dniu cyklu mam regularne 28 dni ..... sluz mam bardzooooo rozciagliwy, czuje sie ciagle "mokra" ...... mam nadzieje ze ciaza bedzie ..... a wam w ktorym cyklu udalo sie poczac malenstwo

Gość przyszła mama trojaczków-już .
No kurcze,ale skąd my to mamy wiedzieć ? Do lekarza idz,albo zrób test . Przecież nikt Cię nie zbada przez internet i nie powie Ci " tak jesteś w ciąży"."nie nie jesteś w ciązy "

chyba taka głupia nie jestem ! ja dobrze wiem ... ale mam cicha nadzieje nie rozumiesz tego ? doskonale wiem ze trzeba czekac ... ale wlasnie nie potrafie i sobie zabijam jakos czas ....... ta mysl nie wychodzi mi z głowy ..... ciekawa jestem jak bylo z innymi kobietami ... w ktorym dniu cyklu zaszly itd

No dobrze,ale myślisz,że tutaj wszyscy mają takie same objawy ? Jedną bolą piersi,drugą bolą jajniki . Jedna ma mdłości,druga nie . Nikt tutaj wróżką nie jest! Tak cięzko zrobic test,albo iść do lekarza ?

chyba za wczesnie na test nie sadzisz ? masz trojaczki i nie wiesz o tym ? wspolzylam wczoraj w 11 dniu cyklu a 14 dnia jest owulacja cykle mam 28 dniowe .... nie wiesz to sie nie wypowiadaj ....... nie pytam o objawy ciazy tylko... mniej wiecej jak to wygladalo u innych jesli sobie ktos prowadzi kalendarzyk to moze mi odpowiedziec na to pytanie

No to zrób test za jakiś czas! Setki tych samych tematów,google nie gryzie -.-

Gość MussMIlk
Co ? Starasz się o dziecko ? Z chłopakiem ? a nie powinien być najpierw twoim mężem ? ;/ czy chcesz go złapać na dziecko ?

to jest moj chlopak z ktorym jestem 3 lata takze zadne lapanie ...... nie moglabymm zyc z takim czyms ... tego musza chciec dwie osoby... oboje jestesmy odpowiedzialni wiemy ze seks bez zabespieczenia = ciaza ;d a co ci do tego ... moze jestem nie wierzaca ? .... czy tylko katolicy w małzenstwie maja prawo starac sie o dziecko ? daj spokojco za tolerancja ....... :)