Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndfsknsdknfdl

Mam 1 cm mniej w biuście niż jakiś czas temu

Polecane posty

nie;p poprostu mi sie przytylo na zime 5 kg i tak mi urosly;p moj facet mowi ze to od tego ze cigale sie na nie gapilam i chcialam zeby urosly to urosly;p ale schudlam i tylko wspomnienia zostaly;(

Gość ndfsknsdknfdl
Jak ja bym chciała przytyć 5 kg! Byłam przeszczęśliwa :D

Gość ndfsknsdknfdl
45 kg, 158 wzrostu

i tez chce przytyc bo tylek tez za bardzo zmalal... i tez tak z 4 kg;p

chudzinka z Ciebie;) ja mam 170 cm wzrostu;) To chyba fajnie wygladaja Twoje cycuszki jak taka malutka jestes;)

Gość ndfsknsdknfdl
Zanka, no niby pasują do sylwetki :D Ale wiesz jak to jest... tyłek też chcę większy, i nogi trochę, dlatego od lipca idę na siłownię :D Do dietetyka też chodzę, ale wszystko jest u mnie w normie, "taka moja natura"

tak wiem jak to jest;) kobiety zawsze chcialy by miec choc troszke wiecej w biuscie;) ale z tego co widac faceci lubia takie "poreczne" cycuszki;) ojj mialam kolezanke ktora tez brala jakies tabletki a i tak przytyc nie mogla. No niestety ale chyba ciezko bedzie Ci przytyc. Ja z tym problemu nie mam wystarczy ze zaczne pochlaniac wszystko i odrazu mi sie tyje;p ale tez mam dobra przemiane materii i w sumie duzo jem a i tak ciagle 51 kg. Powiem Ci ze az mam ochote zobaczyc Twoje zdjecie ale wybacz ja jestem bi;p

Gość ndfsknsdknfdl
"Powiem Ci ze az mam ochote zobaczyc Twoje zdjecie ale wybacz ja jestem bi;p" Haha :D U mnie z apetytem nie ma żadnego problemu... :D Przemiana materii robi swoje. Na dodatek ostatnio mało się ruszam, a i tak waga stoi w miejscu

no coz strasznie mnie zaciekawil Twoj biust bo wydaje mi sie ze zajbiescie pasuje do takiej drobnej sylwetki;p wyobraznia zrobila swoje;p A Ty jestes hetero?? ;p sorki za pytanie ale musze;p hehe no to moze zacznij przesaidywac przed tv i obzerac sie tlustym zarciem;p ale w lato to nie ma sie ochoty za bardzo jesc bo jest za goraco. Ja to jezdze codziennie na rowerze po 20 km wiec moze dlatego nie moge przytyc;p A na zime nie tyjesz??

Gość ndfsknsdknfdl
Hmmm raczej hetero ;) Nigdy nie tyję, dosłownie...

ehh no szkoda;p A myslalas kiedys o spr z kobieta?? czy nie ciekawi Cie to??;p Ja wlasnie tyje zawsze na zime;/ to chyba nie za dobrze bo sie jakies rozstepy czy cellulit robi;/

Gość ndfsknsdknfdl
Szczerze mówiąc nigdy się nie zastanawiałam ;)

Gość Ropucha wstręciucha
Kobieto, Ty z takim biustem jak ta dziewczyna w różowej bluzce masz rozmiar 65 D???? Mnie to wygląda na niepełne B ;)

Gość ndfsknsdknfdl
21 lat :) Nie powiedziałam, że na 100% mam taki jak tamta laska :P Poza tym ona może mieć np 65e :P