Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozciemmKKDKFDF

Matko nakryłam moją koleżanke z akademika jak sie onanizowala...pomozcie.

Polecane posty

Gość pomozciemmKKDKFDF

NIE WIEM JAK SIE ZACHOWAC..nie patrze jej prosto w twarz po tym zdarzeniu...nie sadzilam ze 26 letnia kobieta robi takie rzeczy..:( weszłam do pokoju naszego w akademiku bo zapomnialam kluczy od mieszkania zapasowych wziac do torebki i wchodze a ona lezy w pokoju polnaga i sie zabawia sama ze soba...ona widziala ze ja ja zobaczylam..zaczela sie ubierac..cala czerwona byla ..az sina ze wstydu..ja ucieklam ..teraz weekend i jestem w domu u rodziców i nie wiem co dzis mam robic ..jak przyjade do akademika..straszna żenada..okropna sytuacja..:( nie pomyslalabym ze ona cos takiego robi ...ma faceta i w ogóle.. ja tez jak dojrzewalam to sie zabawialam ale matko nie w tym wieku ..przeszlo samo jak dojrzalam,.

Gość mogłabyć pomóc
koleżance i przyłaczyć się

Gość polajna
a co ma wiek do tego? miała ochote to zrobiła, wiek nie ma żadnego znaczenia :)

Gość lajkomnik
jamam 26 lat i tez to robie i co to takiego ludzka rzecz

Gość zwyczajna forumowiczka
Zachowuj się normalnie, tak , jak gdybyś niczego nie widziała. Jeżeli któraś z Was będzie chciała cokolwiek wyjaśniać, albo będziecie od siebie uciekały wzrokiem, to dopiero wtedy atmosfera będzie głupia. Jak wrócisz, to: cześć, ale fajnie było w domu. Chętnie posiedziałabym tam dłużej.

Gość berenika klucha
mogła iść do łazienki a nie w pokoju bleeee

Gość berenika klucha
ale gadaj z nią normalnie w końcu sama to kiedyś robiłaś i wiesz że to nic nienormalnego, choć może dziwnego w takim wieku możesz np zażartować, że pewnie dawno się z facetem nie widziała czy coś...

Gość hillicilil
Zobiła sobie dobrze,Przyjemnosc za darmo,co w tym złego.Krzywde komus uczyniła?

Gość pomozciemmKKDKFDF
mam na imię Andrzej i jestem prawiczkiem, podglądam moją siostrę w wannie :(

Gość pancia ancia
ty autorko urwałaś sie z lasu albo z zakonu ? wielkie mi co , jeszcze sie dziwi zacofany moher babki 50 letnie tez sie onanizują ,mężatki, panny a ta jakies wyznaczniki wiekowe i godzinowe robi

Gość Jsuwghwjsvei
To ze ma faceta i to robi to normalka ale ja sie pytam co robi 26-letnia kobieta w akademiku? Buuuhahaha!

Gość pomozciemmKKDKFDF
mam 14 lat i źle policzyłem :O

Gość kiziu miziu
Ales ty pruderyjna. Co ma wiek do tego? Wiele osob to robi tylko kazdy udaje ze nie. Ja bym zazartowala, ze nastepnym razem zadzwonie zanim sie wroce i przeszla nad tym do porzadku dziennego

Gość tak z innej beczki to
co kobieta 26 letnia porabia w akademiku??? Chyba każy normalny student kończy studia w terminie mając 24 latas?!?! No chyba, że ta Twoja koleżanka oblewała egzaminy, bo nie miała czasu na naukę przez tę masturbację :D Współczuję ci, że musisz dzielićz nią pokój... pomyśl, ona tymi łapami, którymi szoruje po łonie dotyka wszystkich rzeczy w pokoju - naczyń, książek i innych rzeczy, bleee...

Gość Koniokradca
Przeciez to prowokacja.

Gość babarbarastrejsand
tak z innej beczki to-jaki głupi post teraz na studiach jest masa ludzi w wieku 25-30 lat.

Gość jestem kobieta i bez talii
dokladnie..jamam na dziennych kolezanki ktore maja 30 lat i juz konczymy studia ale 30 lat maja,

Gość tak z innej beczki to
do barbara stejsand - to akurat swiadczy o debilizmie i lenistwie młodego pokolenia, byleby jak nadłużej być na utrzymaniu rodziców i migać się od dorosłego samodzielnego życia. Żal mi Was popaprańców życiowych... Ty pewnie masz 29 lat i jesteś na drugim roku koreanistyki, gratulacje.

Gość ghgfh
pomozciemmKKDKFDF - ty koscielna kurwo