Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja535654364

Co zrobić żeby czesław mozil mi odpisał?

Polecane posty

Gość Patrycja535654364
No to na 100 % ;| O jeden bilet to jeszcze pół biedy ale przecież sama tam nie pojadę ! :)

Gość Patrycja535654364
Może jest jeszcze szansa że od czasu do czasu Czesław może zagląda na to forum :P

Gość Mozil to kurdupel
Dziewczyno, czy ty się DOBRZE CZUJESZ ??? Wiesz ile ten koleś ma wzrostu??? Ma najgorszy z możliwych wzrost, bo ma 169 cm!! Sex i obcowanie z takim kolesiem to ŻADNA przyjemność!! A ty Patrycjo ile masz cm? Rozumiem że mniej od niego, bo jeśli masz powyżej 170 cm i lecisz na takiego kurdupla, to tylko świadczy to o Twojej chorobie i zboczeniu sexualnym!!! :( Bo nie oszukujmy się... jak wysoka dziewczyna leci na niższego od siebie w dodatku na takiego co ma poniżej 170 cm, to jest pewne że ma coś z głową... taka prawda!! :(

Gość pomocna5430967
Patrycja535654364, nie oglądałaś ostatnio programu Kuby Wojewódzkiego z zaproszonym Czesławem Mozilem ? Opowiadał w nim, że lubi przygodny seks z fankami i fajnie by było gdyby ten seks się przydarzał po każdym koncercie ;] Narzekał także na Elbląg w którym to żadna fanka mu się nie oddała xD No więc Pati, do dzieła ! Kierunek - Elbląg !

Gość Mozil to kurdupel
Gorzej jak przygodna fanka ma 180 cm wzrostu. Wtedy wątpię aby uprawiał z taką sex, bo mają 169 cm wzrostu można uprawiać sex tylko z niższą od siebie, z wyższą to porażka, ból i wstyd dla faceta!! :(

Gość fdffgfgdfdf
nie rozumiem kto promuje to zero, tepa wiesniacka geba, brwi jak u glupka, wulgarny i oblesny.

Gość Patrycja535654364
Owszem oglądałam program K.W. :) ale nie jestem pierwszą lepszą którą można ''przeleciec'' chyba że w wyjątkowych chwilach no gdyby nadazyla sie akurat taka sytuacja z Czesławem to kto wie ... ;) a ja mam 170 wzrostu i wcale nie przeszkadza mi to jak facet jest tylko nizszy o 5 cm :P chyba ze wam tak no to nie wiem... Dam radę ;D

Gość Kolegaaaa43
ale ty jesteś głupia dziewczyno, by cie przeleciał i zostawił :P

Gość zanetaaa
hahahahahaahaha - sory

Gość Ahamaned
Powodzenia!!! XD Ty już tam wiesz co zrobić :D

Gość elisa-
a gdzie Ty do niego tak wypisujesz? na maila czy gdzie? ośmiałam się czytając ten topic :D ale wierze w Ciebie - do odważnych swiat należy... :D

Gość Pytajacazaciekawiona
Podeslij mu link do tematu:)

Gość wklejaj smialo
No co, różne są gusta, mnie fascynuje Szpaczek, pomimo że jestem kobietą :) ale to bardziej to, co reprezentuje na scenie:)

Mozil to kurdupel - twoje wypowiedzi sa dość dziwne.To przepraszam Cię bardzo ale po twoich wypowiedziach wnioskuję że każdy powinien gustować w tym samym typie osoby...i powinien to być wysoki blondyn z kaloryferem na brzuchu,głupi jak but ale z dużym f*utem,a każda kobieta powinna być super długonogą blondynką w różówej koszulce przez którą prześwitują sutki. Ogarnij się człowieku,mówisz tak jakby tych którzy nie mieszcza się w twoim durnym schemacie należało zagazowywać.

Gość annula80
jeśli ktoś z was potrzebowałby pomocy w zakresie uwodzenia, związków itp. to polecam świetną szkołę: Wyższa Szkoła Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór szkoleń i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ja ukończyłam tam niedawno kurs dla kobiet o nazwie Alpha Female. Mam teraz zupełnie inne podejście do mężczyzn, jestem bardziej otwarta i bezpośrednia, potrafię z każdym nawiązać kontakt, co dawniej było dla mnie niemożliwością. Są bardzo skuteczni i dlatego szczerze polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość fgffffgfg
autorka wątku ma po prostu totalnie spaczony gust, bo facet nie dosc ze brzydki to jeszcze od razu widac ze ruchacz pospolity, no ale co kto lubi

Gość sfdasfadsf
no właśnie mnie też dręczy to pytanie może ma ktoś pomysł jaki wątek dodać na jego forum?

Gość jhfjhfjfgdf
hmm mozesz na przyklad cos napisac co lubisz

Gość arlene19
no tak. dziewczyna pyta, co zrobic, zeby Mozil jej odpisal, a wy ja posadzacie o to, ze chce sie przespac z niekoniecznie atrakcyjna gwiazda. troche czytania ze zrozumieniem :>