Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlossssssssnica

biorę wszystko na rozum

Polecane posty

Gość zlossssssssnica

jak to jest włączyć serce i nie brać wszystkiego na rozum ? jestem uzalezniona od analizowania, rozliczania, myślenia, gdybania, i rozkładania wszystkiego na czynniki, jak w końcu zacząć czuć sercem...nie rozumem ?

Gość M-i-s-s-i-a
Och to juz polska literatura przerabiala :-)

Gość zlossssssssnica
musi być ratunek ale jeszcze nie wiem jaki .... ?

jesteś przerażająca i niekobieca....gdzie Ty chowasz te uczucia i emocje? taka kobietka bez uczuć , to plastik...:classic_cool::P

Gość zlossssssssnica
ależ mam emocje, i płaczę i się uśmiecham. i czuję stres i podniecenie. tylko takie z wymienionych emocji czuję. i wcale nie plastik, może taki głaz bez miłości ...

znaczy sie widocznie pasuje Ci tak układ jaki w sobie masz....organizm często przystosowuje się do różnych warunków...:P jeżeli masz ochotę , to zamienić polecam mężczyznę - my potrafimy dokonywać cudów i przestawiać wam w głowach tak , że nie poznajecie siebie nawet w lustrze...:P

Gość zlossssssssnica
mi pasuje ? ja bym dała wiele by poczuć coś do kogoś, by komuś siebie dać, by się o kogoś troszczyć i takie tam... facet mi potrzebny ? odkryłeś Amerykę koleżko, naprawde nie wiem jak na tow padłeś, przecież cały czas o tym mówię, ale wokół wielu facetów i jakoś tego uczucia brak :P

odkrycie ameryki w tym wypadku było by zbyt wielkim odkryciem...:classic_cool: faceci się kręcą , a panienka ich analizuje pod każdym względem , słowem itp zamiast rzucać się na jakiegoś i dać mu wyraźny znak...być może faceci "nie maja tego czegoś" co spowodowało by ogień u góry i mokro na dole....:)

Gość zlossssssssnica
ale po co się mam rzucać na kogoś skoro nie mam ochoty ? jaki zaś znak? nie wierzę,żeby nie było kogoś dla mnie.

ochhhh rozkapryszona dama nie ma na nic ochoty...jak analizujesz wszystkich pod ścianą , to jak może być ochota? :P znak? kobiety mają zazwyczaj te techniki opanowane do perfekcji , więc chyba nie musze się udzielać w tym temacie... a może nie ma nikogo dla Ciebie....nie znasz przeznaczenia....ja też go nie znam...:)

Gość zlossssssssnica
do cholery rozgryzłeś mnie, rozkapryszona dziewucha, ok. no więc co proponujesz ? może napisać sobie wielkimi DRUKOWANYMI literami i powiesić nad łozkiem napis " nie będę analizować nikogo nowo poznanego'' ? albo ' nie będę myśleć, zostanę bezmózgiem ? myślenie mi ciągle towarzyszy ale mnie to już gnębi, eeeee.

Gość kiziu miziu
no i dobrze. Jak myslisz sercem to nic dobrego z tego nie wynika

Gość prawiczek z warszawy
Ogień u góry i mokro na dole? Czyli zgagę i nietrzymanie moczu? :classic_cool: Musisz skorzystać z promocji neostrady będziesz miała drugie serce i rozum :classic_cool:

po co od razu bezmózgiem? to takie drastyczne...:D gdy wszyscy inni są "bleee" wtedy trzeba popatrzeć na siebie jako na "blee" i przestać się bawić w pępek świata , a pomaga w tym pozytywna analiza innych , bo nigdy nie przestaniesz analizować , jedynie możesz podejść trochę z innej strony...bardziej pozytywnej.. z faceta też można coś wycisnąć pozytywnego....:P

Ogień u góry i mokro na dole? Czyli zgagę i nietrzymanie moczu? dokładnie...:D

Gość zlossssssssnica
taka analiza wszystkiego jest zła, chciałabym się wpuścić w maliny i czuć sercem,czuć jakieś emocje w końcu . jak się analizuje to się traci . kurde ja o tym wiem, ale ja ciągle rozmyślam i takie tam ;)

autorko wyobrażaj sobie tylko seks z danym facetem i staraj się w to wkręcić...:P

Gość zlossssssssnica
za pępek świata to ja się nie uważam, nie znoszę takich nadętych ludzi ;] "z faceta tez można coś wycisnąć pozytywnego " no ja nie śmiem wątpić, faceci są bardzo pozytywni w moich oczach, chociaż dranie ale jednak ;)

Gość zlossssssssnica
no niestety za późno, wyobrażam sobie z wieloma, ale seks właśnie rujnuje ideę kierowania się sercem a podbudowuje myślenie rozporkiem a ja tak nie chcę ;)

zlossssssssnica musimy być też draniami...inaczej wejdziecie nam na głowę...:classic_cool:

Gość prawiczek z warszawy
Gadasz bzdury :classic_cool: Ogarnij sie kobieto i nie myśl bo Ci to szkodzi :D

no niestety za późno, wyobrażam sobie z wieloma, ale seks właśnie rujnuje ideę kierowania się sercem a podbudowuje myślenie rozporkiem a ja tak nie chcę a może u Ciebie na odwrót? najpierw rozporek a potem serce? :)

Gość zlossssssssnica
prawiczek- wiem, wiem kolego ;) revolver- no własnie nie wiem jak to ze mną jest , nie miałam okazji sprawdzić siebie z tym rozporkiem ;)

Gość zlossssssssnica
ok już znam odpowiedz na moje pytania, właśnie to gdzieś przeczytałam. moje pieprzone przekonania,które nie mają prawa bytu w kwestii innych ludzi. to jest to,że widze w sobie wady a gdy ktoś się do mnie zbliży to staram się je widzieć w innych. ale dzięki za rozmowę , coś tam mi pomogła ;-)

Gość aha i achhhhhh
Nic nie zmieniaj!!!!! Inni, w tym ja, dużo by dali aby tak myslec. I dochodzą do tego cieżka pracą nad soba, a ty masz dane od razu i jeszcze marudzisz, to niesprawiedliwe :o

aha i achhhhhh ale autorka po to pisała, by się zmienić - jak była byś na jej miejscu , to też byś chciała mieć to , czego nie masz...:)

Gość pilnujtegoco,,szanujesz,,...
nic dziwnego ciesz sie ze jeszzce,,bierzesz,, na cokolwiek jak juz tyle lat z taka podrzezco sie meczysz non stop obok gwalconco cie