Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kogo ta rada

Jakie buty na lot samolotem!!!

Polecane posty

Gość Do kogo ta rada

Dziewczyny jak myślicie które będą lepsze: klapki czy zakryte koturny? Nosz kurka bedzie powyzej 30C a słyszałam, że podczas lotu jest zimno :( Lece 10 godzin. Co mi radzicie :)

Gość zazdrosnajestem?
cos wygodne abys mogla zdiac bez problemu w czasie lotu a jak ci zimno to o koc popros stuardesse

Gość skad ja to znan!!!!
dokladnie jak najwygodniejsze! tymbardziej na tak dluga droge! a gdzie lecisz ze az 10 h? do stanow? :)

Gość ty masz
klapki! a w torebce skarpetki (froterki najlepiej i takie co po locie mozesz wyrzucic) bo podczas tak dlugiego lotu to buty powinnas i tak zciagnac

Gość Do kogo ta rada
No właśnie, najlepiej wygodne :) 1 i 2 są wygodne i dlatego mam taki dylemat :( Teoretycznie mogę zabrac klapki do podrecznego i jak cos to zmienic ale znowu w b.głównym mam już sporo butów...... ach, nie ma to jak kobiecy problem pt: co ja mam założyć :D Tak lece do stanów na wakacje :)

Gość skad ja to znan!!!!
No to zazdroszcze! :) a w ktory rejon jesli mozna spytac? :)

Gość Hart H.
zakryte koturny i sweter-wierz mi tez lecialam do stanow, w samolocie bylo bardzo zimno , zreszta oni wszedzie tam maja masakryczna klimatyzacje - w srodku zimno jak nie wiem co a jak wychodzisz na zawnatrz to gorac bucha jak solarium...no przynajmniej w okolicach waszyngtonu

Gość Do kogo ta rada
na poludnie stanow

ja do samolotu bez skarpetek i bluzy nie wsiadam (oczywiscie mowie o 11godzinnych lotach)

Gość Do kogo ta rada
Hart H. -----a w jakim okresie lecialas?

Gość LunaLunaLuna
zaloz jakies balerinki,miej skarpetki pod reka w bagazu podrecznym:) i koniecznie miej jakas bluze badz sweterek...ja wspominam koszmarnie podroz do Stanow,wlasnie ze wzgledu na temp w samolocie..myslalam ze padne od tej klimy :( wracajac do Polski bylam juz madrzejsza :D Udanych wakacji :)

Gość Do kogo ta rada
No niestety ale lece w klasie ekonomicznej :( nie stac mnie na bisnesy ;)

Gość Do kogo ta rada
Dziewczyny a czy widziałyście jakies laski w butach na obcasach???tzn, lecace samolotem :)

buty powinny byc raczej plaskie... przy tak dlugim locie bardzo puchna stopy wiec a) ciezko potem wcisnac ja do buta b) utrzymaj sie jeszcze na koturnach gdy caly but cie obciska i bola cie nogi, a masz tam jeszcze chodzic z walizka po lotnisku i koniecznie cieple skarpetki do torebki, szal i bluza na lotach do usa jest mega klima z butow to najlepsze sa adidasy, ktore mozne rozsznurowac potem i stopa jako tako sie miesci. a sznurowki wtykasz do buta :P

jedynie panie jakie maja obcasy na pokladzie to stewardessy :) czasem na krotkich lotach (typu warszawa bruksela) niektore panie modnisie leca w szpilkach, ale na dlugim locie nigdy nie widzialam

Gość Hart H.
tez lecialam w lecie na wakacje (srodek czerwca) tam po prostu jest klima ze hej ;), tak samo na lotnisku zreszta

Gość Hart H.
a dodalabym jeszcze zeby bytu byly latwe do sciagniecia-ja wlasnie wyskoczylam sobie w klapeczkach na lekkim obcasie sznurowanych na lydce hihi, a tam sciagasz buty przy skanowaniu bagazu tez -fakt,ze na chwile ale jednak -nie pamietam czy w pl tak mialam ale w niemczech(przesiadka) i w usa tak jest-wiec jest to upierdliwe troche jak tzreba cos rozsznurowywac a za chwile ubierac spowrotem :)

ja czesto widze laski w obcasikach, a co rok lece 11h. czasami nawet w kapeluszach sie cisna:D ale nie sa to polki

Gość obuwniczy
polecam wygodne płaskie buty. Ja wsiadając miałam japonki, zdjełam i założyłam skarpetki frotte. Zimno (temeperatura na zew + klima)

Gość Do kogo ta rada
Dziewczyny WIELKIE DZIEKI za rady :)

Gość obuwniczy
na zewnątrzz jest ok -40 stopni, klma robi swoje. mi marzly stopy

Gość do autorkiii
Hej ja juz kilkakrotnie latalam samolotem do Stanow i z powrotem i Ci polece, zebys brala jak najwygodniejsze zakryte buty, poniewaz w samolocie jest chlodno. Najlepiej wziasc wygodne addisasy czy tenisowki i cienkie skarpetki. W czasie lotu siedzac je zdejmiesz, zeby nogi Ci odpoczely. I wez tez ze soba bluze, bo w samolocie zalezy gdzie bedziesz siedziec, ale czasem wieje taki wiaterek.