Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tzn.jakaś praca po tym jest

Studia prawnicze i aplikacja gówno mi dały

Polecane posty

Gość Mam problemmmmsssss
wytlumaczice mi z calym szauckiem ale jak pracodawca bedzie na rowni traktowali dizennych (ludzie ktorzy dostali sie na te studia, napisali swietnie mature) z ludzmi ktorzy zaplacili i sytudiuja? Owszem ucza sie ale 5 dni nauki w tyg a 2 to roznica!

Gość Mam problemmmmsssss
wytlumaczice mi z calym szauckiem ale jak pracodawca bedzie na rowni traktowali dizennych (ludzie ktorzy dostali sie na te studia, napisali swietnie mature) z ludzmi ktorzy zaplacili i sytudiuja? Owszem ucza sie ale 5 dni nauki w tyg a 2 to roznica!

Gość a ty myślisz,że się na
studiach czegoś nauczysz,chodzi o poświadczenie tytułu,co nieco może nauczysz się na aplikacji

Gość a ty myślisz,że się na
Przykre to jest ale prawdziwe,wiesz gdzie pracodawcy mają maturę,taki a nie inny wynik z niej.

Gość p[rosze o normalne odp
dvfd

Gość Sa ladne kobiety
ikuk

Optymistycznie to nie nastraja. Skończyłam prawo, poszłam na aplikację tak jak sobie już dawno założyłam, ale w międzyczasie okoliczności się zmieniły, na rynku robi się ciasno. Już do mnie dotarło, że to błąd był.

Gość hkjuhkoiukjloiu
"Owszem ucza sie ale 5 dni nauki w tyg a 2 to roznica!" No to rozpisz to teraz na godziny, a nie dni. Oni siedzą te dwa dni od rana do wieczora, a wy nie. Wiem, bo kolega chodził. Materiał muszą opanować ten sam, bo na egzamin są dane wymagania. Mój kolega skończył zaocznie i sobie radzi. Na dziennych wielu nie miało takich dobrych wyników jak on. Zatrudniono go dlatego, że w czasie studiów pracował i uznano to za jego atut, że potrafi się we wszystkim odnaleźć. Za to po dziennych wielu nie ma roboty wcale i muszą iść byle gdzie. Jak widać zależy od człowieka. Tak samo jest z każdym innym kierunkiem.

Gość owszem ale twoj kol
jest wyjatkiem to kwiatek reszta ma goprzej dzienny to dzienny ZAWSZE BEDZIE LEPSZY