Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maża

Czy dostanę hormony wzrostu?

Polecane posty

Gość Maża

Mój problem polega na tym, że mam 16 lat i tylko 151 cm wzrostu. W ciągu trzech lat podrosłam - uwaga, trzymajcie się - aż jeden centymetr! Czyste szaleństwo. Moi rodzice oboje nie są jacyś specjalnie wysocy, ale mój starszy brat ma coś koło 175 cm. Raczej już sama z siebie nie podrosnę. Czy jest sens, żeby robić te wszystkie badania, by dostać receptę na hormony wzrostu, czy to nie ma sensu?

Nie dostaniesz, bo nie jesteś chora tylko jestes kurduplem i co najwyżej będziesz dupą trzeć o ulicę.

Gość Maża
Bo dziwnie jest być całe życie traktowanym jak dziecko, patrzeć na wszystko z dołu i naprawdę nieprzyjemne jest to, że każdy nabyty kilogram u niskiej osoby widać jak na dłoni. Poza tym, niskie osoby szybko się męczą. Mam problemy z uprawianiem sportów.

Ehhh ja mam najgorzej bo jestem kolesiem i mam 169 cm wzrostu. Najgorszy z możliwych wzrost jaki koleś może posiadać, NIGDY sexu za darmo nie pouprawiam (jedynie w agencji za kasę) i co ważne - NAWET takie laski co mają 150 cm wzrostu uważają mnie za sexualne dno i gówno... co zrobić :( Dlatego proponuję autorce tematu aby nie narzekała, bo u laski KAŻDY wzrost jest dobry :)

Gość hmmm ja mam 149cm
i przestalam rosnac w 6kl. podstawowki. badali mnie pod katem hormonow i nie dostalam, bo jestem po prostu drobna, a nie karłowata, wiec jest ok. PS nie jest wcale zle byc taka mala kobietka :-) moze majac 16 lat chce sie byc na sile "duża" dorosla itp., ale jak juz dojrzejesz, to zrozumiesz, że to nie tak :-)

Gość hmmm ja mam 149cm
i to nieprawda, ze niskie osoby szybko sie mecza, jest dokladnie odwrotnie! czytalam o tym jakis czas temu w angorze, że im wyzszy czlowiek, tym szybciej sie meczy (serce musi pompowac krew dalej niz u kogos kto ma krotkie nogi i rece)

Ja się szybko nie męczę, ale przez mój żałosny wzrost jestem fatalnym kochankiem i żadnej laski nie podniecam... Trudno, życie :P

Gość hmmm ja mam 149cm
do kurdy_bydzia skoro mowisz o sobie "koleś" to masz coś z deklem i moze dlatego cie laski nie chcą. rozumiem powiedzieć: jestem chłopakiem, facetem, mezczyzna... mam wielu znajomych facetów (studiowalam bardzo "meski" kierunek i mialam stu kolegow i kilka kolezanek) o wzroscie twoim i nizszym i wiekszosc z nich ma dziewczyny stale lub też jednorazowe. Może za bardzo sie przejmujesz, wpadasz w kompleksy i stad problemy? Powinienes wyluzowac a zobaczysz, bedzie lepiej. Najwiekszy ruchacz u mnie na studiach mial cos kolo twojego wzrostu. Jak facet ma 160cm to jest dziwne, ale 169? Mój brat ma 172cm i nie uwazam, zeby byl niski, nie rzuca sie w oczy wsrod ludzi.

No dobra, jestem chłopakiem - lepiej? :P Fakt, gdybym miał PEŁNE 170 cm, to by było o niebo lepiej, ale mają 169 cm to niestety - niby 1 cm, ale przełomowy i dużo robi, sporo lasek jest w stanie to zauważyć!! Oj, gdybym miał te 172 cm to w ogóle nie byłoby problemu hehe :) A tak to mogę sobie tylko popisać na forach i tym hehe, bo nawet ludziom i znajomym nie wypada o tym gadać :P Łatwo nie miałem, przez mój wzrost i wygląd sporo lasek się ze mnie śmiało, upokorzyło mnie, sporo nawet udawało że mnie lubi, a potem dokopało i zmieszało z błotem PRZEZ WYGLĄD I WZROST!! :( A kobietę chciałbym mieć, ale TYLKO taką bardzo niską - właśnie, 149 cm myślę że byłoby dla mnie ok, wyższa jak już to tylko do 155 cm max, ale więcej odpada!!! Taki wzrost jak mój nie powinien sobie pozwolić na laski od 160 cm w górę i to prawda!!

Gość hmmm ja mam 149cm
jesteś żałosny. kto zobaczy 1cm różnicy? i akurat miedzy 169 i 170, a mieszy 171 a 172 już nie? teraz jest już jasne - jestes ciota bez ambicji i użalasz sie nad soba, to kto cie zechce? tak, płacz, że nie zasługujesz to na pewno coś to da. Mam koleżanke, nie wiem ile ma cm bo nie umiem okreslic tego na oko coś koło 168 i ma faceta niższego o kilka cm. sa para od lat. Bo on jest fajny i nigdy nie slyszałam żeby sie użalał. Ty jesteś dupa wołowa i to jest problem, a nie wzrost.

Gość hmmm ja mam 149cm
a jeśli ci dokopaly i smialy sie - to potwierdza moja powyższa teorie. Znam naprawde wielu niskich facetów i wszyscy mieli klase, byłi w porzadku, nigdy nikt sie z nich nie smial. Śmiano sie z twz. ciot, które byly do tego stworzone tak jak Ty. Normalny facet by na to nie pozwolil

No skoro tak uważasz, to nie mamy o czym rozmawiać... Nie znasz mnie, mojej sytuacji a zabierasz głos... :( Widzisz, jakoś potrafię się cenić, uprawiam wolny zawód, mam znajomych, moi klienci mnie bardzo szanują (informatykiem jestem) i ogólnie postrzegają mnie jako osobę inteligentną, dobrą w swoim fachu :) Jedynie kobiety uważają mnie za takiego za jakiego uważają i niestety tego nie zmienię. Ale nikt mi nie zabroni o tym tutaj napisać w dodatku w wątku o niskim wzroście :) Chciałem pokazać autorce tematu, że nie ma racji pisząc że 151 cm to nisko jak na kobietę, bo nawet TAKIE przebierają w facetach i potrafią mieć wysokich, przy których fizycznie ja nie dorastam im do pięt i to jest prawda!! 169 cm to chyba najgorszy z możliwych wzrost u faceta, sporo rzeczy ogranicza, w tym uprawianie pozycji 69, no bo jak to by wyglądało: facet 169 cm i uprawia 69? Konflikt liczbowy jak nic... ale co tam, pozycja 69 jest dla zaawansowanych, a ja w sexsie jestem cieniutki, jedyne miejsce gdzie mogę sobie pocykać to agencja i myślę że sporo kolesi podobnych do mnie ma to samo... cóż, życie :) Pozdrawiam

Gość Maża jesteś ok
150 cm to taki "uniwersalny" wzrost. Taka panna może mieć faceta zarówno wysokiego jak i niskiego więc nie powinnaś się czepiać tylko się cieszyć :)