Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedny_Muzyk

TECHNOPARTY NA PLACU CO TO WGL MA BYC?

Polecane posty

Gość Biedny_Muzyk

Wczoraj bylem na imprezie techno o ile mozna to tak nazwac pierwszy raz w zyciu tam trafilem bo to dla mnie zawsze byla jakas pomyslka ewolucji ale ze chcialem sie wczoraj zabawic a nic innego nie bylo to poszedlem... I mam pytanie do bywalcow takich imprez : jak tak sie niby wgl mozna bawic? i wgl jak tam niby mozna podrywac? dookola same pary zachowujace sie jakby sie bali nawzajem dotknac halas jak niewiem c to wgl niby ma byc ?

Gość Biedny_Muzyk
normalnie na ogrodzonym placu na swiezym powietrzu mowiac po chlopsku

Gość Biedny_Muzyk
no dalej spowiadac sie ci co tam chodza :)

Gość Biedny_Muzyk
matkooo wez czytaj o co chodzi w temacie... przeciez nie o to ze to jest na placu...

Gość znawca muzyki2323
idioci muzyka techno juz praktycznie nie istnieje. dzisiaj w dyskotekach grane jest przede wszystkim house , electro , fidget , trance

Gość Biedny_Muzyk
...

Gość Biedny_Muzyk
chyba napisze to jeszcze raz z innym tematem bo mam wrazenie ze wszyscy odpowiadajacy tylko ten temat czytali..

istnieje istnieje tylko nie jest grane w przeciętnych pedałowniach uczęszczanych przez skwarkowe dziunie i żelmenów

napisz za co a moi ludzie prowadzący mój fanklub prześlą ci oryginalny breloczek ze zdjęciem moich półksiężyców w nagrodę :classic_cool:

Gość Mam problemmmmsssss
a ja Lubie takie imprezy WOle Sunraise, love Parade niz Woodstock

Pomarańczowy Skurwysyn-> :classic_cool:🖐️ knagi murzyńskie zapewne na jej dziewiczym sauronowym oku sprawiłyby przyjemność tej niecnej dzierlatce jednakże dobrze miarkowane baty wymierzane świńskim ogonem byłyby odpowiednie za tę plugawą profanację :classic_cool: wydam odpowiednie dekrety strzeż się :classic_cool:🖐️

Gość Biedny_Muzyk
dobra dosc pierdolenia : Konkretnie niech ktos sie wypowiem jak na czyms takim niby mozna sie bawic albo podrywac

Biedny_Muzyk-> won do budy miski pilnować nie przeszkadzaj w dyskusji 🖐️ w sumie kolejny tzytzek czemu nie :classic_cool: Chrupek poka klatę :p

Gość Kapitan Bomba!!
tja a leciało prawdziwe techno (a'la Carl Cox, Sven Vath, muza jak z Cocoon Recordings)? Czy jakieś komercyjne gówno które nazywa się techno a z techno ma tyle wspólnego co DiPolo z muzyką poważną

Gość Biedny_Muzyk
niewiem jakis elektro-chlew chodzi mi o zachowanie ludzi nie kapuje jak tam mozna chocby zagadac do kogos co dopiero cos wiecej ;)