Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butabuta12

fotka do oceny...

Polecane posty

Gość butabuta12
lece sie kompac

Gość przestan sie uzalac
na chuj powiedz mi robisz ten kurwa dziubek??? CZY WY NIE ROZUMIECIE JAKIE TO ZALOSNE? TANDETNE SMIESZNE :O WSZEDZIE TE GLUPIE PYSKI

Gość butabuta12
xD

po 1wsze masz tlenione wlosy, bo Twoje to na bank nie sa, widac golym okiem, po drugie masz je strasznie zniszczone, po 3 wygladasz okropnie, po 4 po co ci te glupie miny, po 5te ubierasz sie tandetnie, po 6 taki make up ci nie psauje, po 7 daj sobie spokoj i nie wstawiaj tutaj zdjec, po 8 zal mi ciebie

Gość butabuta12
zal

Gość butabuta12
po 1 niemam tlenionych fakt ze farbuje 2-wygladasz jak dupa mojego dziadka 3-niesa zniszczone tylko odrazu po suszeniu rozczochrane 4-pie r dol sie:

Gość pPROSZE O ZABLOKOWANIE
CI NIE ZMIENIA FAKTU ZE NAPRAWDE WYGLADASZ KIEPSKO:O A po drugie chcialas opinni chyba nie?

Gość zazdrosnajestem?
taka szmatowata jestes z wygladu, styl 0pkt uroda 3 pkt makijaz 0 pkt i sama zdiecia robi na wyciagniecie lapy-zal zal zal

Gość butabuta12
to byl podszyw

Gość butabuta12
a stylu to ja niemam ubieram sie albo byle jak albo tak jak mi jest wygodnie i mam to w dupie

Gość butabuta12
jem kupe kupe kupe kupe jem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupejem kupe kupe kupe kupe

lady love nie potraafisz normalnie rozmawiac? tylko wyzywac od szmat? zalosne.

Gość butabuta12
glupie podszywy ehhh

Gość Lady Love -ale z ciebie
prymityw. Serio. A do autorki - czy potrafisz nie wykrzywiac twarzy do zdjecia? Wszystkie nastolatki maja takie same glupie zdjecia, robione z reki i wiecznie te dziubki. Zal patrzec.

Gość i co...
lady lowe--- to tempa zakompleksiona kretynka i tak, umie tylko obrazic i nagadac oczywiscie anonimowo

Gość butabuta12
moge:D i niezaawsze robie

Gość jagodka001111111
no właśnie lady love... jakbym miała 2 razy wyższe czoło od autorki to bym sie nie udzielala:D

Gość gsdfsddsd
to teraz moja ocena: twarz brzydka :O ale cyki masz OK, a faceci glownie na to lecą wiec samotna na pewno nie bedziesz.

Gość gsdfsddsd
buzie masz naprawde nie za fajną, nie wiem po co wstawiasz foty. doczytalam ze masz 18 lat i mieszkasz z chlopakiem... no coz, nie kazda musi sie szanowac ale na milosc boską po co wstawiasz foty, masz jakies kompleksy? nie rozumiem takich dziewczyn. maikjaz nic nie pomoze ci bo i tak jestes zwyczajnie przecietna...

chciala szczerej opini to ja dostala trzeba liczyc sie z krytyka, nie tylko ta dobra tyle ode mnie, narazie

Gość gsdfsddsd
sprawiasz jednak wrazenie dziewczyny pewnej siebie i przebojowej, a to zaleta raczej.

lady love nie tlumacz sie pokazalas jaka jestes durna i zalosna. to co napisals mozna bylo napisac inaczej ale ty ja poprostu zaczelas obrazac. najbardziej mi sie podobalo NIE WSTAWUAJ TU ZDJEC I TO PISZE TA CO MA W STOPCE:D

hyh tyle ze ja nie strasze swoim zdjeciem i nie zakladam topiku ocencie mnie, a to jest roznica pozatym przewaznie oceniam zdjecia pozytywnie, tutaj nie bylo czego oceniac wiec wybaczcie

jestes pusta.

Gość kiukik
ale lady love ty tez piekna nie jestes, dziwny nos, strasznie wysokie czolo, szeroko rozstawione oczy ;) i widac pryszcze na brodzie

Gość butabuta12
ale klotnia;D