Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu z ludźmi począć

koleżanka ma do mnie pretensje o urodziny - ja żałuję że do niej poszlam

Polecane posty

zaprosiła chyba z 20 osob albo więcej wszyscy że nie mogą wyjeżdzają itp .ale z 10 osob miało być. w koncu przyszłam tylko ja...a pozniej chlopak którego lubię i pewna para nie para. tamci się zmyli po 10 minutach!! to dopiero chamstwo ) a ja próbowałam chciałam żeby było dobrze, nawet dlatego chciałam żeby On przyjechał żeby bylo o jedną osobe wiecej, żeby było jej miło, ale wyszło tak że On tylko ze mną... ona poczuła sie olana... zaczęła robić mi wymowki a ja żaluje że też sie nie zmylismy szybciej potem ona mówi że nie chciała żebym wyszła :o i narzeka że to wszystko takie straszne ja robiłam z siebie gwiazdę, a to nieprawdaostatnimi czasy miałam mega doły w sylwestra siedziałam sama w domu i chciałam sie zabić , ale teraz są lepsze chwile...takie jest życie raz na wozie raz pod wozem... ale ma do mnie pretensje...mogłam nie przyhcodzi

na początku piłam jak bylysmy same później juz prawie nic chodziło mi o nią żeby nie była sama, też nie było mi to na ręke =i mogłam nie przychodszic