Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teoria_Spiskowa

Potrzebuję pracy wakacyjnej! Proszę o rady :)

Polecane posty

Mam ukończone 16 lat, a w mojej rodzinie jest nie za ciekawa sytuacja finansowa. Chciałabym załatwić sobie jakąś pracę wakacyjną, ale nie mam za bardzo pomysłu... Mogła bym zbierać truskawki (ogólnie owoce), roznosić ulotki i więcej nie wiem ... Możecie mi doradzić? Potrzebuję pracy, aby odciążyć finansowo moją mamę :) Chciałabym zarobić tyle, aby móc kupić sobie książki do następnej klasy :)

Gość takijeden24
przeciez to dziewczyna idioto a ladna jestes??jesli tak to przyjedz do mnie na wakacje, a ja ci zaplace dobrze za towarzysto

bardzo bym prosiła o wypowiadanie się osób, które mają do powiedzenia nieco więcej niż offerma :O to dla mnie dość ważna sprawa ..

takijeden24 - nie narzekam na swoją urodę. Ale nie o to mi chodzi... Potrzebuję LEGALNEJ jak na swój wiek pracy, tak abym mogła zarobić.

Gość łolaaaaaaa
no to sie zalap gdzies najpierw do zbierania truskawek bo jest sezon, a pozniej do zbierania malin, jak przyjdzie na to pora. a tytoniu nie ma w Twojej okolicy. Bo przy pracy w tytoniu zarabia sie 100 zl na dzien.

Gość takijeden24
a moze jednak, przemysl to. mialabys wlasny pokoj, chodzilibysmy na jakies imprezy, koncerty, wypady nad wode, fajne spedzanie czasu wspolnie i dostalabys za to dobre pieniazki

łolaaaaaa - od 20 czerwca mam załatwione zbieranie truskawek, Ale to tylko do końca czerwca. Czyli wiele nie zarobię :( Na książki bankowo nie starczy, a wiadomo, że chciałabym mieć też jakieś 10 zł na weekend, przecież będą wakacje :(

Gość Biedny_Muzyk
ej teoria a zadam ci takie pytanie ale tylko z ciekawosci wiec mi odpowiedz ok a gdzyby jakis znajomy (podkreslam znajomy) powiedzial ze cie esprze finansowo wiadomoza co to bys sie zgodzila? nie mowie tu o sponsoringu tylko raczej zasadzie samopomocy nie bierz tego za rade poprostu ciekawy jestem ;)

Biedny Muzyk - nie wiem... Nie jestem aż w takiej sytuacji, że np. nie mam co jeść, albo się w co ubrać. Gdyby było naprawdę źle to być może bym się zgodziła, ale bym oddała

Gość takijeden24
no to zadam ci pytanie czytso teoretyczne a gdybym ci zaproponowal za miesiac takiego bycia razem i fajnej zabawy 3000zl?? zastanowilabys sie??dodam ze nie jestem brzydki ani ohydny. PS. jestes dziewica??

takijeden24 - wiem, że nie piszesz poważnie, ale gdybym jakimś cudem się myliła, wiedz że takie rozwiązanie mnie nie interesuje. Mi chodzi o normalną, wakacyjną pracę.

Gość Biedny_Muzyk
nie mowie o czyms takim raczej na zasadzie ze np jakbys chciala isc sie zabawic na wekend to on ci w kiepskiej sytuacji da kase np na wypad na miasto a on jakby mial ze tak powiem zly dzien to bys mu zrobila za pocieszycielke ;p bo to o czym ty wspomnialas to juz jest handel usluga za usluge

Gość kieł z dżordani
oj mała mała :D po tym jak piszesz, widać żę jesteś inteligentna :D więc nie pisz że nie wiem o co chodzi z tą pocieszycielką :D chodzi dokładnie o to, o czym myślisz :D:D:D:D:D

Gość Biedny_Muzyk
matkoooo no ze bys sie z nim ruchala wystarczajaco ordynarnie napisalem?

Gość Biedny_Muzyk
jezu pisaem ze z ciekawosci pisze :P nie proponowalbym ci seksu za kase :P nawet niewiem czy mnie pociagasz...

w wielu pubach, czy tez np na weselach potrzebują kelnerek więc może w takich miejscach popytaj :)

Gość Biedny_Muzyk
musi miec badanie z sanepidu a to kosztuje