Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konspiracja.

Zerwać z dziewczyną, ale jak?

Polecane posty

Gość konspiracja.

Mam problem, otóż jestem z dziewczyna ponad 3 lata. Poznaliśmy się było super.. Ale jednak.. coś wiem, że sie wypaliło we mnie i to mocno. Była zdrada...wybaczyła ja się cieszyłem.. Jednak ja już jej nie kocham. Zostało tylko przyzwyczajenie. I pytanie jak zerwać? Próbowałem już nie raz. Zawsze wychodziła kłótnia. Ona sobie z tym nie radzi i aż momentami jej się boję jak wpada w szał w kłótnie. Ja naprawdę mam dosyć już. Mamy po 24 lata. Planuję to od dłuższego czasu. Około rok temu zaczeło się walić i ja dopiero teraz widzę różnicę mdz. nami. Zupełnie inne charaktery. Błagam jak ja mam to zrobić? Próbowałem a ona zaraz straszyła, że już nikt jej nie zobaczy itp że wskoczy pod samochód. Byliśmy długo ze sobą i dlatego jest mi trudno. błagam o pomoc

Gość ale ty
stary, twoja laska jest pojebana stosuje szantaż emocjonalny wyobrażasz sobie małżeństwo z osobą która będzie cię non-stop straszyćze srobi sobie krzywdęalbo waszemu dziecku? przecież to nie ma sensu i ona powinna to sobie uświadomić utnij to siekieręraz i porządnie bo jak dla mnie to rtracisz swój czas i sie meczysz nie pozwól kierować swoim życiem jakieśniezrównoważonej osobie tyle

Gość Ktosiowaaaa
ja mam to samo ale nadal chce byc z ta osoba mimo tego ze mnei zdradzil i tez czasem stosuje sznataz

Gość konspiracja.
może masz rację. Musze po prostu zachować się jak facet. Tylko ja na tyle ją znam, że nie bedzie potrafiła panować na emocjami. I zacznie się kłótnia. Ciężka sprawa naprawde

Gość OneTwo
Powinieneś spierdalać, gdzie pieprz rośnie. W pierwszej kolejności spierdziela się od lasek, które grożą samobójstwem. Znajdź sobie inną, tylko nie wal jej w róg.

Gość konspiracja.
Na początku myślałem, że to kobieta mojego życia. A teraz większośćjej cech zaczyna mnie tak mega denerwować. Ostatnio była impreza. Razem na niej byliśmy. Ja już z nią nawet rozmawiać nie potrafie. Jakbyśmy się nie znali.

Gość madziag195
normalnie powiedz jej ze juz nie chcesz z nią być i przeproś ją za to